ВАЖНО! Донков разясни ранната смяна! Рокадата продиктувана от...

Световен футбол

ВАЖНО! Донков разясни ранната смяна! Рокадата продиктувана от...

13291
на 04.09.2017
ВАЖНО! Донков разясни ранната смяна! Рокадата продиктувана от...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Помощник-треньорът на "лъвовете" Георги Донков разясни защо спортно-техническият щаб е предприел смяна срещу Холандия още в 24-ата минута на мача. Тогава на мястото на Александър Цветков в игра се появи Симеон Славчев.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Наистина загубихме с 1:3 срещу противник, който знаем, че вкъщи играем доста силно. Показахме, че в някои моменти можем да държим топката и да създаваме ситуации. Но имахме и такива, при които изпуснахме нещата и индивидуалната класа си каза думата.

Не можем да сме доволни, след 7 минути пуснахме гол. Със смяната на Цветков искахме да покажем на тима, че не сме доволни и мисля, че се получи.

Мисля, че всички момчета се раздадоха до 90-ата минута. Но искахме още по-голямо раздаване. Ще работим отборът да изглежда по-добре, отколкото беше в мача с Холандия", каза Донков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митов: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО) ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митов: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК