Авария остави половин Враца без ток

Само в ПИК
Авария остави половин Враца без ток
Автор: ПИК
Дата
Дата
2981
Коментари
2
Авария остави половин Враца без ток

Авария на 10-киловолтов проводник остави голяма част от Враца без ток, съобщава булнюзбг. Електричеството спряло малко след 10 часа. По данни на горещия телефон на ЧЕЗ аварийното прекъсване ще бъде възстановено до 12.30 часа.

В момента редица екипи на ЧЕЗ работят по локализирането на аварията, защото на много места в града се извършват изкопни работи. Вероятно първоначалният час, обявен за възстановяването, ще бъде удължен.

Електричество няма в кв. 72, в района на площад „Руски“, сградата на общината, съдебната палата и по улиците около Крайречния булевард.

Без ток са много институции в центъра на Враца, магазини и ресторанти, които стоят на тъмно и очакват техниците на ЧЕЗ да отстранят аварията.

Половината пешеходна зона също е без електричество, като аварията е засегнала лявата част от булевард „Никола Войводов“ в посока центъра.

Още по темата
Авария спря водата във Враца
Часовник
11:08
“Водоснабдяване и канализация” ООД – Враца уведомява своите потребители, че поради възникнала авария,  водоподаването в района на пл. „Руски“ и...
Напиши коментар »
(2)
1
АМИ ЧЕЗ ЗАТОВА СИ ПРОДАВАТ АКТИВИТЕ-10 ГОДИНИ СМУКАХА ПАРИ НАГОТОВО И СЕГА КОГАТО ДЪРЖАВАТА СЕ ЗАДЕЙСТВА ДА ГИ ГОНИ ЗА ОТГОВОРНОСТТИТЕ КОИТО ИМАТ ПО ДОГОВОР-БЯГАТ ,ЩОТ ЦАРСКАТА ДАЛАВЕРА СВЪРШИ.
2
Пустиняци Баце.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

- Докторе, нещо съм зле с очите. Не виждам добре надалеч.
Лекарят завел пациента до прозореца и му посочил слънцето:
- Това там виждаш ли го?
- Да, това е слънцето.
- А знаеш ли, че то е на 150 милиона километра? Ти колко надалеч искаш да виждаш?