СВЕТЪТ ДНЕС

Австралия в ужас! Човек с оръжие-играчка е предизвикал паника в австралийския град Бризбейн

Само в ПИК
Австралия в ужас! Човек с оръжие-играчка е предизвикал паника в австралийския град Бризбейн
Автор: ПИК
Дата
Дата
1106
Коментари
0
Австралия в ужас! Човек с оръжие-играчка е предизвикал паника в австралийския град Бризбейн

Полицията в австралийския град Бризбейн е задържала и обезоръжила човек, всял паника в един от районите на града, разхождайки се по улицата във военна униформа и с автомат в ръка, съобщава ТАСС, цитирана от "Фокус".

Съгласно постъпващата информация, няколко училища в бризбейнския район Рошдейл са били затворени, а на мястото са били изпратени подсилени полицейски екипи.

Полицаите бързо са открили и задържали човека. Оръжието се е оказало играчка.

Още по темата
Австралия дава 800 млн. долара на бедните страни, за да се борят с климатичните промени
Часовник
19:40
Австралия ще предостави допълнителна помощ в размер на 800 милиона долара на бедните страни, за да се борят с климатичните промени, съобщава Фокус. Средствата ще бъдат пренасочени от съществуващия...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Семейство бута току-що купената кола към сервиза. Съпругата задъхана казва: - Не мислиш ли, че имаше право този тип, който ни продаде колата? - В какъв смисъл? - Ами, когато ни каза, че колата почти не изразходва бензин.