Автоманиаци подаряват незабравим бал на сираци

ЧАС ПИК

Автоманиаци подаряват незабравим бал на сираци

22006
на 19.05.2016
Автоманиаци подаряват незабравим бал на сираци
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Автоманиаци от клуба на Мерцедес Бенц искат да организират незабравим бал за сираци, които нямат възможности. 

препоръчано

Организатор е Веселин Младенов, който с негови приятели ще платят бала на дете, което няма средства, както и да ги возят с кородон от мерцедеси. 

 

"Нищо няма да се заплаща, ще има фотограф, ще вземем детето от мястото където трябва, съответно ще го закараме до училището, както и в заведението", заяви Младенов. Той уточни, че за момента никоя организация, с която се е свързал не желае подобна благотворителност, а само пари и е възмутен.

"Казват ни, че искат пари, а не да возим децата. Организирали сме се над 10 човека, готови да помогнем", допълва Младенов. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК