Автомобил блъсна 9-годишно дете в Белозем

ЧАС ПИК

Автомобил блъсна 9-годишно дете в Белозем

4893
на 14.09.2014
Автомобил блъсна 9-годишно дете в Белозем
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В събота около 20 часа в село Белозем 9-годишна велосипедистка е била блъсната от лек автомобил "Опел", който предприел десен завой. 

След преглед момиченцето е освободено за домашно лечение без сериозни наранявания. При проверката се оказало, че 35-годишният пловдивчанин, който управлявал колата, е с отнета шофьорска книжка. Алкохолната проба на мъжа е отрицателна, съобщиха от ОД на МВР в Пловдив. 

Това за съжаление не е единственият пътен инцидент с дете в областта за съботния ден. Около 10.40 часа в Стамболийски, поради движение с несъобразена скорост, лек автомобил "Тойота" ударил 7-годишно момченце докато пресичало пътното платно.

препоръчано

Детето е настанено в болница с контузни рани, без опасност за живота. Няма данни за употреба на алкохол от шофьора на колата, който е от Стамболийски. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 62
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК