Адвокатите на Цветомир Ценов-Квиц изкараха, че имал сериозен здравословен проблем

Само в ПИК
Адвокатите на Цветомир Ценов-Квиц изкараха, че имал сериозен здравословен проблем
Автор: ПИК
Дата
Дата
2142
Коментари
2
Адвокатите на Цветомир Ценов-Квиц изкараха, че имал сериозен здравословен проблем

Адвокатите на Цветомир Ценов-Квиц и задържаните от бандата му се опитаха да убедят Апелативния спецсъд, че техните подзащитни имали нормална „трудова дейност” и затова трябва да излязат на свобода, съобщава Конкурент.

Според защитниците техните клиенти са работили като охранители във фирмата на бившата жена на Квиц и не са се занимавали с извършване на престъпления.

Пред съда защитниците изтъкнаха куп причини, поради които задържаните трябва да излязат от ареста с по-леки мерки от задържане под стража.

Сред аргументите им бяха семейни, социални и здравословни причини.

В подкрепа на тези твърдения пред съда бяха представени писмени доказателства - адресни регистрации, трудови договори, медицински експертизи на членове на семействата им и др.

За сочения за предводител на бандата Квиц е депозиран документ от томографско изследване на главата и бъбреците, според което той има кисти в тях.

Защитата поиска да му бъде направена съдебномедицинска експертиза, която да покаже дали той трябва да се оперира в болница извън затвора и дали състоянието му позволява да седи зад решетките.

Магистратите отхвърлиха искането, както и молбите на арестантите за по-леки мерки и ги оставиха зад решетките.

 

Напиши коментар »
(2)
1
А когато трепеше,изнасилваше,крадеше,унищожаваше и съсипваше човешките души нямаше здравословен проблем,,,,точно сега когато трябва да отговаря за постъпките си му дойде сериозния проблем ??? Колко жалко изглежда всичко от страни ..какъв фарс и какви пробойни има системата .......как може тази система да бъде лъгана и как може престъпниците да се отърват от закона...ЕТО ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА ЕВРЕЙСКАТА НЕОЛИБЕРАЛНА ПОЛИТИКА...Мачкане на честния човек и протекция на ПРЕСТЪПНИКА .Не е ли по добре да бъде обесен публично на площада и жертвите на този изрод както и обществото да получи справедливост и облекчение ? ТАЗИ СИСТЕМА НЕ ДАВА СПРАВЕДЛИВОСТ.ТАЗИ СИСТЕМА РАБОТИ ЗА МАФИЯТА
2
Такива боклуци като тоя Квиц-миц и т.н. по времето на бай Тошо отдавна да са в зандана с многогодишни присъди.ИЗМЕТ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

Изпит за професионална пригодност в Н-то РПУ. Показват снимка на човек в профил. Задачата е да се отбележат особените белези. Влиза първият:
- Човекът е с едно ухо!
Влиза втория:
- Човекът е с едно ухо!
Третият:
- Този носи контактни лещи!
Проверяващият гледа в досието - вярно: 
- Браво! Как познахте?
- Ами, човекът е с едно ухо, как да сложи очила?