Адвокатите на Цветомир Ценов-Квиц изкараха, че имал сериозен здравословен проблем

Само в ПИК
Адвокатите на Цветомир Ценов-Квиц изкараха, че имал сериозен здравословен проблем
Автор: ПИК
Дата
Дата
2824
Коментари
2
Адвокатите на Цветомир Ценов-Квиц изкараха, че имал сериозен здравословен проблем

Адвокатите на Цветомир Ценов-Квиц и задържаните от бандата му се опитаха да убедят Апелативния спецсъд, че техните подзащитни имали нормална „трудова дейност” и затова трябва да излязат на свобода, съобщава Конкурент.

Според защитниците техните клиенти са работили като охранители във фирмата на бившата жена на Квиц и не са се занимавали с извършване на престъпления.

Пред съда защитниците изтъкнаха куп причини, поради които задържаните трябва да излязат от ареста с по-леки мерки от задържане под стража.

Сред аргументите им бяха семейни, социални и здравословни причини.

В подкрепа на тези твърдения пред съда бяха представени писмени доказателства - адресни регистрации, трудови договори, медицински експертизи на членове на семействата им и др.

За сочения за предводител на бандата Квиц е депозиран документ от томографско изследване на главата и бъбреците, според което той има кисти в тях.

Защитата поиска да му бъде направена съдебномедицинска експертиза, която да покаже дали той трябва да се оперира в болница извън затвора и дали състоянието му позволява да седи зад решетките.

Магистратите отхвърлиха искането, както и молбите на арестантите за по-леки мерки и ги оставиха зад решетките.

 

Напиши коментар »
(2)
1
А когато трепеше,изнасилваше,крадеше,унищожаваше и съсипваше човешките души нямаше здравословен проблем,,,,точно сега когато трябва да отговаря за постъпките си му дойде сериозния проблем ??? Колко жалко изглежда всичко от страни ..какъв фарс и какви пробойни има системата .......как може тази система да бъде лъгана и как може престъпниците да се отърват от закона...ЕТО ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВА ЕВРЕЙСКАТА НЕОЛИБЕРАЛНА ПОЛИТИКА...Мачкане на честния човек и протекция на ПРЕСТЪПНИКА .Не е ли по добре да бъде обесен публично на площада и жертвите на този изрод както и обществото да получи справедливост и облекчение ? ТАЗИ СИСТЕМА НЕ ДАВА СПРАВЕДЛИВОСТ.ТАЗИ СИСТЕМА РАБОТИ ЗА МАФИЯТА
2
Такива боклуци като тоя Квиц-миц и т.н. по времето на бай Тошо отдавна да са в зандана с многогодишни присъди.ИЗМЕТ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.