БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Адвокатът на арестувания имам: Името на Ахмед Муса се преекспонира

Само в ПИК
Адвокатът на арестувания имам: Името на Ахмед Муса се преекспонира
Автор: ПИК
Дата
Дата
3995
Коментари
2
Адвокатът на арестувания имам: Името на Ахмед Муса се преекспонира

Ахмед Муса е многопластова личност. Той се различава от друите имами. Изразните му средства са различни. Това коментира Хари Харалампиев - адвокат на задържания в Пазарджик имам.

Според юриста клиентът му е особено въздействащ по време на проповедитите си.

В в ефира на БНТ Харалампиев отказа да потвърди, че Муса е лидер на терористична мрежа. Той коментира, че името на клиента му се преекспонира и съществува риск той да бъде превърнат в мъченик покрай акцията на ДАНС.

Всички капацитети - в това число арабисти, са категорични, че почва за радикален ислям няма. Няма почва за създаването на държавата дхиждах, коментира още юристът. По думите му всичко е мирно и тихо и държавата се справя с възникналите проблеми.

В допълнение беше изказана убеденост, че случилото се в Пазарджик не може да предизвика революция.

Напиши коментар »
(2)
1
Хари, срещу колко се продаде на тези талибани? Как се чувстваш между потенциалните им жертви, добре ли спиш?
2
Хари Харалампиев, всъщност Вие се преекспонирате с тази куха кауза. Така ли защитавахте и сестрите в Либия?!? Не Ви ли интересува произхода на средствата, с които Ви се плаща? Не Ви ли тревожат бурките и фанатизираните роми (цигани)? Не Ви ли тревожат жертвите на циганските безчинства - в т.ч. и убийства?!? Само съдбата на този "нестандартен" проповедник ли Ви занимава?!? Извинявам се, но все пак трябва да има някаква граница на "парите не миришат" - дори и във Вашата професия!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

- Но това е ужасно! - възразява клиентът пред адвоката си при уточняването на хонорара. - Разводът ще ми излезе два пъти по-скъп от сватбата!
- Но и удоволствието е два пъти по-голямо! - обяснява адвокатът.