Адът в Хитрино провалил рожден ден в едно от семействата

Инциденти

Адът в Хитрино провалил рожден ден в едно от семействата

16032
на 10.12.2016
Адът в Хитрино провалил рожден ден в едно от семействата
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Сем. Хасанови от Хитрино се подготвиха за евакуация днес само за 20 минути- колкото са им дали от полицията, за да напуснат дома си. Те взеха със себе си най-необходимото - дрехи, храна, телефон. Те ще нощуват в Плиска при дъщерите си.

препоръчано

Взривът провалил семеен рожден ден, готовата домашна торта няма да бъде разрязана, но всички са доволни, че са живи и здрави, разказва БиТиВи.

Семейството разказа, че е чуло взрива към 5.40 ч.. Усетили са силен трус, преживели са голям кошмар.

Когато са разбрали, че нещата са сериозни, мъжът е слязъл при дядо си на долния етаж.

Оказало се, че е заклещен в стаята, тъй като вратата не може да се отвори. Успели са да го освободят и сега, за първи път от 80 години, възрастният мъж ще напусне родния си дом.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 143
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК