АДЪТ "ХИТРИНО"! Шефът на пожарната Николов за първите минути след взрива: Бъркотия, хора пищят, навсякъде гори – вижда се смърт... Страшна работа!

Региони

АДЪТ "ХИТРИНО"! Шефът на пожарната Николов за първите минути след взрива: Бъркотия, хора пищят, навсякъде гори – вижда се смърт... Страшна работа!

19040
на 04.01.2017
АДЪТ ХИТРИНО! Шефът на пожарната Николов за първите минути след взрива: Бъркотия, хора пищят, навсякъде гори – вижда се смърт... Страшна работа!
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Страхотна бъркотия, хора пищят, навсякъде гори – това е първото, което нашите екипи са видели в Хитрино. Вижда се смърт – 4-5 пожарникари нещо правят, поливат с вода... Страшна работа!  Местните хора обаче са реагирали абсолютно точно и са се разделили на две групи – едната спасява пострадалите, другата охлажда цистерните. Впечатлен съм от жителите на това село, разказа пред Би Ти Ви за първите минути от ужаса в Хитрино главен комисар Николай Николов, шеф на дирекция Пожарна безопасност.

Помолих хората доброволно да напуснат селото – само в рамките на 30 минути, без никаква съпротива или мърморене, всички отидоха по другите села, допълни комисар Николов. В 6:02 ч. нашите колеги са отишли на място – не е имало никакво закъснение на екипите. На третия ден говорих лично с човека, който ни обвини в закъсняване и че пожарникарите са били без вода и пияни – вече не беше на това мнение, реакцията му в началото беше от шок, допълни Николов.

Тежеше ми, че двама трима души се представяха като местни лидери и не искаха да приемат ситуацията. Накарах ги да подпишат декларация и им позволих да отидат да видят обезопасителните работи. Като се върнаха, вече бяха на нашето мнение, разказа комисарят.

Първата нощ пламъкът угасна и газът можеше да предизвика нови взривове – тази неизвестност беше много страшна. Личното ми мнение е, че скоростта е предизвикала тази катастрофа, но аз не съм експерт, не мога да коментирам повече, каза комисар Николов.

Кметът на Хитрино не е бил изолиран от щаба, говорили сме си през цялото време, той си движеше местната работа в общината. Даже станахме приятели и съм му обещал да му отида на гости, каза шефът на пожарната.

В момента нашата служба е на най-високо ниво – никога не са били по-добре екипирани, с  по-модерни съоръжения, категоричен е Николов.

препоръчано

 

 



В мо

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК