Бомба

Ако кръстите щерка си с някое от тези 10 имена, ще бъде гений

Само в ПИК
Ако кръстите щерка си с някое от тези 10 имена, ще бъде гений
Автор: ПИК
Дата
Дата
7574
Коментари
5
Ако кръстите щерка си с някое от тези 10 имена, ще бъде гений

Името ли прави човека или човекът – името? Според сайтa MooseRoots названието има значение за това дали детето ще стане умно или дори бъдещ гений.

Използвайки данни за над 14 000 философи, математици, учени, писатели, художници, композитори, поети, Нобелови лауреати и други знаменити личности, от там са установили кои са 10-те мъжки и 10-те женски имена, които са най-често срещани сред гениите, пише zajenata.bg. Става дума за наименования, традиционни за англоговорящите държави.

На първо място сред мъжките имена е Джон, а сред женските – Мери. Не сме сигурни дали причината не е просто, че са най-популярните имена на Запад. Но ако все пак държите да кръстите детето си с „умно“ име и нямате против модата на западните названия, вижте кои са топ 10 женски имена на гении:

1. Мери

2. Елизабет

3. Мария

4. Анн

5. Маргарет

6. Сюзан

7. Рут

8. Ана

9. Алис

10. Дороти

Напиши коментар »
(5)
1
А български ?
2
Даааам вярна е класацията ... Рут Колева е велик гении !!! :D
3
Ало , май забравяте ,че сме българи! Ако искате да сте интересни - дайте български имена. Или имате други цели - да популяризирате западните имена. Без това много нашенци ,които са на запад кръщават децата си с не български имена. Вместо да насърчите българското ,вие правите точно обратното.
4
Начи,наште Пенки с ГОТИНИТЕ НЕНКИ,НЕ СТАВАТ,АЙ СИКТИР.
5
ТОВА Е НАЧИНА ДА СЕ ЗАТРИЕ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНО. ГНИДИ ПРОДАЖНИ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Одобрявате ли акциите на Валери Симеонов в нощните заведения на Слънчев бряг?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
В семейните ситуации можете доста решително и безкомпромисно да промените нещо. Това „нещо“ ще носи както съзидателен, така и разрушителен характер. В по-добрия случай това може да бъде преместване на самотен човек в друг регион. Може да бъде скъсване на отношенията с приятел. Вашите стари житейски планове могат да бъдат съкрушени или решително променени. По-силно тази тенденция действа върху вас в петък и събота. Постарайте се да я насочите в желаното русло и се пазете. Възможни са и здравословни неразположения, през които ще преминете бързо.
ВИП рожденици
Динко Динев
Динко Динев
строителен предприемач
Става на: 52 години
Младен Червеняков
Младен Червеняков
посланик на България в Черна гора
Става на: 63 години

Оригиналното заглавие на Библията е било "Чък Норис и приятели".