Ако отговорите с "Да" на някой от тези въпроси, връзката ви не върви в правилната посока

Само в ПИК
Ако отговорите с "Да" на някой от тези въпроси, връзката ви не върви в правилната посока
Автор: ПИК
Дата
Дата
19836
Коментари
0
Ако отговорите с "Да" на някой от тези въпроси, връзката ви не върви в правилната посока

Никоя връзка не е съвършена, но това не е извинение за понижаване на разбирателството във връзката ти. В края на деня щастието ви е най-важно и нужно. Достойни сте за добри отношения. На теория разбираме, че хората са такива, каквито са и ние не можем да ги променим. На практика обаче постоянно се опитваме да направим това. И когато не можем да ги променим, започваме да променяме поведението си, искаме и трябва да бъдем по-приемащи, което в крайна сметка води до негодувание и неудовлетвореност в нашите отношения. За щастие има начин да разберете дали се увличате много в отношенията ви, преди да навлезете твърде дълбоко.

Отделете малко време, за да отговорите вярно на тези няколко въпроса:

1. Виждате ли се с някой друг в дългосрочен план?

2. Вие сте в "отворена" връзка, но вие - и само вие - искате тя да бъде изключителна?

3. Въпреки че сте с някого, често се чудите кога ще срещнете някой друг?

4. Искате ли да промените не толкова кратък списък от неща за партньор ви?

5. Ако бихте могли да бъдете с някой в ​​света, бихте ли избрали някой, различен от този, с когото сте? Най-големите проблеми в любовта според зодията Няма перфектни хора, както и идеални връзки. 

Ако сте отговорили с "да" на някой от тези въпроси, тогава да, вие определено не сте в правилна посока, съобщава "Актуално.ком". Всъщност, ако дори трябва да си зададете въпроса, "дали съм в правилна посока?" тогава по всяка вероятност не сте. Разбира се има голяма разлика между несигурността или съмнението. Многобройните избори, които животът предлага, означават, че съмнението и несигурността със сигурност ще бъдат част от всяко голямо решение, което правим. Вие със сигурност не бихте купили първата къща, която ви се появи пред очите.

В действителност, най-вероятно ще видите десетки къщи; намерете идеалната къща, която отговаря на вашите критерии и все пак още ще имате съмнение“! Изборът ви е индивидуален и вие сте човека, който единствено може да вземе решение. Ако съмненията ви са повече от очакванията винаги е по-добре да избегнете и спрете на време бъдещите недоразумения. Понякога връзките не са това, което очакваме, а в този случай, най-доброто, което можете да направите, е просто да си тръгнете и да си спестите мъките.

Още по темата
Плюсовете на връзката от разстояние
Часовник
04:30
Много двойки в днешно време живеят далеч един от друг, а причините за връзката от разстояние могат да са най-различни. Понякога тази раздяла се налага заради професионални или лични ангажименти, но...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Мъжете имат сложен живот - обичаш една, жениш се за друга, правиш секс с трета, а трябва да се ходи и на работа.