Александър Йорданов: Горе главите! Времето е наше!

ЧАС ПИК

Александър Йорданов: Горе главите! Времето е наше!

26350
на 16.05.2013
Александър Йорданов: Горе главите! Времето е наше!

Бившият шеф на парламента съветва Борисов да не влиза в комбинация с другите партии

Последвайте ни в Google News Showcase

„Горе главите! Времето е наше!“ Това е заглавието на челния коментар от партийния седмичник „Демокрация“ на СДС. Статията е написана от бившия председател на парламента и посланик на България в различни държави Александър Йорданов, който сега е в ново амплоа – на главен редактор на вестника. Легендарното издание от началото на прехода бе реанимирано преди няколко месеца, очевидно заради парламентарните избори.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Седесарите засега не се предават и продължават да печатат партийния орган и след провала на СДС на вота, при който те получиха едва 48 681 гласа (1,374%).

В коментара си Александър Йорданов се обръща към Бойко Борисов: „Позволявам си да посъветвам ръководството на победилата на изборите партия ГЕРБ да не влиза в политически комбинации с нито една от останалите партии... За здравето на българската демокрация е добре ГЕРБ да постъпи достойно.“

Докато съветват благоразположено живковиста Борисов, от СДС не пропускат да ударят и следизборно своя най-голям враг в момента – Иван Костов. На първа страница има отправка със заглавие: „Иван Костов: Дясното вече не е моя грижа“.

Седесарите може да са доволни ако не за друго, то поне, че изпълниха мечтата на експрезидента Петър Стоянов – да види лидера на ДСБ извън парламента.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК