ГАЛЕРИЯ ШОУ
Чалготека

Алисия нагласи Валерко за първия учебен ден (снимки)

Само в ПИК
Алисия нагласи Валерко за първия учебен ден (снимки)
Автор: ПИК
Дата
Дата
13597
Коментари
4
Алисия нагласи Валерко за първия учебен ден (снимки)

Алисия стегна Валерко за първия учебен ден. Певицата използва вчерашния рожден ден на сина си, за да го представи в новата му училищна униформа.

Изпълнителката качи снимка на Валери-младши, на която седемгодишният малчуган е стъкнат с бяла риза и сако с емблема.

Запознати са категорични, че сакото е част от униформа, с която синът на звездата на Ара и Валери Божинов ще прекрачи прага на училището за пръв път в понеделник.

Самият надпис на емблемата е труден за разчитане, но нищи чудно Алисия да е решила да запише Валерко в Италианския лицей в Горна Баня – мястото, където по традиция учат всички звездни отрочета.

Прави впечатление обаче безупречният стил, в е стъкнат сина на Алисия. Валерко от малък се изгражда като модна икона сред децата на звездите, коментират онлайн потребителите.

Малчуганът винаги е стилно изтупан, дори и в ежедневието си и очевидно и първият учебен ден няма да бъде изключение, пишат от kliuki.net.

Разбира се, самата Алисия също не пропусна да пожелае а детето си да бъде ученолюбив, визирайки промяната в живота му и прекрачването на училищния праг.

Изпълнителката направи това в пожеланието си за рождения ден на Валерко, в което за пореден път не скри, че именно синът й е любовта на живота й.

Напиши коментар »
(4)
1
И съседката Весето нагласи сина си за първия учебен ден, ама не за Италианския лицей, а за кварталното училище, и като нея са още хиляди майки и бащи от цялата държава, а не е само чалгаджийката Алисия и някакво хлапе Валерко - син на тъпия ритнитопковец!
2
тая как целува детето с тая уста, дето такова..
3
Що е то модна икона и има ли почва у нас? Защо наричат така децата на VIP простакесите?
4
Моите деца не са модни икони, но са по-хубави от детето на тази чалгаджийка.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Няма да ти дам пари за сладолед и толкоз! – вика майката.

- Добре – отговаря синчето, – но като влезем в магазина ще ти викам “бабо”!