Ало измамници изпържиха баба с 1000 лева и дядо с 1600 лева

Крими

Ало измамници изпържиха баба с 1000 лева и дядо с 1600 лева

3822
на 10.10.2014
Ало измамници изпържиха баба с 1000 лева и дядо с 1600 лева
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

85-годишна баба от Дупница е станала жертва на телефонна измама. По телефона й съобщили, че снаха й се нуждае от незабавна сложна операция и са нужни 12 хил. лв. Жената събрала 1000 и ги изпратила по непознат човек.

препоръчано

73-годишен мъж от с. Червен брег предал 1600 лв., след като получил обаждане по телефона със същия сюжет. Започнати са досъдебни производства по двата случая в РУ Дупница.

От МВР напомнят - Ако някой ви иска пари по телефона - за каквото и да било, бъдете сигурни, че ви мамят! Не си давайте спестяванията, събирани с много труд и лишения на измамници. Опитайте да се свържете с близките си хора, за които ви съобщават, че са в беда. Звънете незабавно на тел. 112.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК