Бомба

Американец е най-възрастният културист в света (СНИМКИ)

Само в ПИК
Американец е най-възрастният културист в света (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
3521
Коментари
0
Американец е най-възрастният културист в света (СНИМКИ)

Джим Арингтън влиза в рекордите на Гинес за 2018 г. като най-възрастният бодибилдър в света. Американецът никак не се притеснява от възрастта си, а точно обратното. Той може да се похвали с по-стегнато тяло от много мъже наполовина на неговите години.

Той е роден през далечната 1932 г., но продължава да участва в състезания дори на заветната 84-годишна възраст. Джим започва да се занимава с бодибилдинг на 15 години. Поставя си за цел да се състезава до последно, като вече е натрупал почти 70-годишен стаж.

„Бодибилдингът е трудно нещо. Трябва да си поставите конкретни цели, но най-вече, трябва да обичате тренировките. Културистите никога не са задоволени с начина по-който изглеждат. Ако искате да се състезавате, състезавайте се! Ако не опитате, никога няма да го направите,” коментира страстта си към спорта Арингтън. Първоначално титлата му е присъдена през 2015 г. но постоянно планира как да счупи собствения си рекорд като участва в ново състезание.

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Димитър Костов
Димитър Костов
бивш финансов министър
Става на: 60 години

Срещат се слон и комар. Слонът казва на комара:

- Ех, блазе ти - ти можеш да си минаваш през границата и никой нищо не ти казва, а аз...

Комарът му отговаря:                                                

- Не се безпокой, аз ще те прекарам през границата и никой нищо няма да ти каже. Утре ела с два хляба под двете мишници.

Отишъл слонът както му казал комара, но на границата го спрели.

- Видя ли,комаре, че няма да стане...

А комарът и казал на митничарите:

- Ех, човек не може един хамбургер да си пренесе през границата...