Бомба

Американец е най-възрастният културист в света (СНИМКИ)

Само в ПИК
Американец е най-възрастният културист в света (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
3899
Коментари
0
Американец е най-възрастният културист в света (СНИМКИ)

Джим Арингтън влиза в рекордите на Гинес за 2018 г. като най-възрастният бодибилдър в света. Американецът никак не се притеснява от възрастта си, а точно обратното. Той може да се похвали с по-стегнато тяло от много мъже наполовина на неговите години.

Той е роден през далечната 1932 г., но продължава да участва в състезания дори на заветната 84-годишна възраст. Джим започва да се занимава с бодибилдинг на 15 години. Поставя си за цел да се състезава до последно, като вече е натрупал почти 70-годишен стаж.

„Бодибилдингът е трудно нещо. Трябва да си поставите конкретни цели, но най-вече, трябва да обичате тренировките. Културистите никога не са задоволени с начина по-който изглеждат. Ако искате да се състезавате, състезавайте се! Ако не опитате, никога няма да го направите,” коментира страстта си към спорта Арингтън. Първоначално титлата му е присъдена през 2015 г. но постоянно планира как да счупи собствения си рекорд като участва в ново състезание.

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

-Аз кат' съ' напия от нищо не ма' е страх!
-Даже и от жена ти ли?
-Е, чак до такава степен не съм се напивал.