Американски топ експерт с обяснение за ръста на заразените с коронавируса в САЩ

Америка

Американски топ експерт с обяснение за ръста на заразените с коронавируса в САЩ

8144
на 14.07.2020
Американски топ експерт с обяснение за ръста на заразените с коронавируса в САЩ
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Директорът на Националния институт по алергия и инфекциозни болести в САЩ д-р Антъни Фаучи заяви, че в момента страната преживява скока на регистрираните случаи на COVID-19, тъй като в страната "никога не беше осъществи пълна карантина", съобщават световните агенции, цитирани от БНР.

препоръчано

Фаучи добави, че остава "предпазливо оптимист", че ще има поне една коронавирусна ваксина до края на 2020 г.

По-рано вчера беше съобщено, че Белият дом може да предприеме усилия да дискредитира Антъни Фаучи за предполагаемо несъгласие с президента Доналд Тръмп относно справянето с пандемията.

Прессекретарят на Белия дом Кейли Макенани отрече подобни информации и заяви, че двамата "винаги са имали страхотни работни отношения".

Коментарите на Фаучи са факт в момент, когато случаите на заразени с коронавирус достигнаха рекордни върхове над една трета от американските щати.

Според Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC) новите случаи на заразени с опасната инфекция достигна 60 469 през последните 24 часа до общо 3,297 милиона от началото на пандемията.

Губернаторът на Калифорния Гавин Нюзъм обяви, че на някои бизнеси ще бъде поръчано да затворят операциите си на закрито в опит да ограничат разпространението на коронавируса.

Нюзъм подчерта, че новите мерки ще се прилагат за ресторанти на закрито, киносалони, молова, музеи, винарни и зоологически градини в целия щат, както и за места за поклонение, фризьорски салони, фитнес центрове и офиси на сектори, които не са от ключово значение, в 30-те най-много засегнати окръзи на Калифорния.

Решението идва на фона на скок в броя на новопотвърдените случаи на COVID-19 в щата Калифорния с 8 358 през последните 24 часа.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 160
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК