Ангел Найденов ще се срещне с македонския си колега в София

Политика

Ангел Найденов ще се срещне с македонския си колега в София

3085
на 21.07.2014
 Ангел Найденов ще се срещне с македонския си колега в София
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Министърът на отбраната на Република Македония Зоран Йолевски пристига утре, 22 юли, на официално посещение в България, съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната. Той ще бъде посрещнат с пълен военен церемониал и полагане на венец пред паметника на Незнайния воин. След тържествения ритуал министър Йолевски ще проведе разговор с министъра на отбраната Ангел Найденов. Срещата ще бъде последвана от изявления на двамата министри пред представителите на медиите.

препоръчано

В рамките на посещението си в нашата страна министърът на отбраната на Република Македония Зоран Йолевски ще проведе срещи и с председателя на Народното събрание Михаил Миков, председателя на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред на Народното събрание Атанас Мерджанов и заместник-министъра на външните работи Тодор Чуров.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК