Вход
София
Времето в София 21 o C

Ангел Славчев за Бареков: Зад фасадата на този човек се крие звяр, един представител на Дявола (обновена)

Ангел Славчев за Бареков: Зад фасадата на този човек се крие звяр, един представител на Дявола (обновена)

на 10.09.2014
1707
76
Ангел Славчев за Бареков: Зад фасадата на този човек се крие звяр, един представител на Дявола (обновена)
Автор: ПИК
10.09.2014
76
1707

"Вярвате ли, че човек, който е предал Бойко Борисов и спътницата си в живота, няма да предаде България", питат отцепници от ББЦ

Бареков, колко квадрата ти е апартаментът в Брюксел, чувам, че е над 400 квадрата. Вярно ли е, че се возиш с лимузина там? Вярно ли е, че Бареков вечеря и обядва в най-скъпите ресторанти в Брюксел? Тези въпроси зададе на пресконференция отцепникът от "България без цензура" и доскорошен съратник на Николай Бареков Ангел Славчев.

Той поясни, че това е абсолютно неправилно, защото скромният човек може спокойно да се вози в градския транспорт и да се храни на по-евтини места.

"Зад фасадата на този човек се крие един звяр, един представител на Дявола", допълни Славчев. Той определи Бареков като маша на Делян Пеевски, с когото били много близки.

Според него лидерът на ББЦ е готов да се коалира и с БСП, и с ГЕРБ. Той бил слуга на всички партии в момента, и най-вече - на ДПС.

Доскорошният партньор на Бареков бе категоричен, че той е много добър манипулатор, обучил се в това от кариерата си като журналист. "Аз знам каква латерна за лъжи е този човек. Като ви каже "Добър ден", погледнете дали не е изгряла Луната", посъветва Славчев.

Според него "такива родоотстъпници като него заслужават да бъдат зад граница" - само това.

Той за пореден път заяви, че Националната агенция за приходите трябва да проследи произхода на парите, използвани за финансиране на ББЦ.

Славчев бе категоричен: "Надявам се резултатът му на изборите да е 3,92% и той да не влезе в парламента".

Славчев попита дали Бареков получава редовно заплатата си от Турция, от Ердоган. Той призова лидера на ББЦ да спре да му пише есемеси. Нарече го "ибрикчия на Ердоган". Връзките на новия партньор на Бареков с Турция - Христо Ковачки и партията му "Лидер", били явни отдавна.

Други отцепници заявиха, че напълно се разграничават от "налудничавото поведение" на Бареков. "Ако знаех в какво ще се превърне той за толкова кратко време, никога нямаше да стана председател на област Пловдив", каза Савина Дамова. "Който може, да се отърве от това падение", призова тя.

"Не искам да изглежда така, сякаш сме отритнати от някой велможа. Не е така, напротив - бесни сме, наистина. Защото ни употребиха по най-бруталния начин. Застанали сме тук, за да ни видят хората, пред които имаме собствен авторитет", каза от своя страна Трендафил Петков.

"Партиите се превръщат в едно ЕООД, в което всичко зависи от 1-2 души. Управляват се на чисто корпоративен принцип", допълни той.

Славчев изрично подчерта, че даващите днешната пресконференция няма да участват в изборите и че не кампанията е причина да я дадат.

Трети участник в пресконференцията бе категоричен: "Вярвате ли, че човек, който е предал Бойко Борисов и своята собствена спътница в живота, нещо повече - сложил е любовницата си в листите на ББЦ, няма да предаде България!".

Ангел Славчев изказа мнение, че целта на това Мария Календерска - жената, от която Бареков има дете, да влезе в листите на ББЦ, е и тя като него да получи имунитет, за да е предпазена от разследване за "далаверите за милиони", извършвани от новия политик.

"Рано или късно, ще дойде Видовден, питайте го за всичко", посъветваха отцепниците.

Сподели:
Напиши коментар »
(76)
1
Добър опит, но жалък!
2
Бареков свири фалшиво във Варна /СНИМКА/ 10.09.2014 10.21 След като яде луд пердах на местните избори 2013 за кмет във Варна и се оля с псевдочервените си партньори със звучните прякори “Дебелия” и “Тъпото”, в мерака си дори да арестуват хора, за да осигурят победата на кандидат-кмета Христо Бозов (виж резултатите от ромските секции във Варна), днес ни лук ял, ни лук мирисал Николай Бареков се изплю върху варненци с нагло поведение и тотално неверни популистки твърдения. ОЩЕ ФАКТИ:http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=674889
3
ТОЯ ЛИ ТОЧНО ПРЕДАТЕЛ ЩЕ СЕ ИЗКАЗВА? ТОЯ ЛИ ТОЧНО! ТОЙ НЕ ПРЕДАДЕ ПРОСТО ББЦ! ТОЙ ПРЕДАДЕ ХОРАТА, КОИТО МУ ВЯРВАХА!
4
Хейтърите от хейт ще умрат!
5
Славчев,предателю,пак ли мяташ жлъч срещу заплащане!!!???
6
Че, ти си едно нищо в сравнение с него. Завистта какво ли не прави...
7
А Вие кой бяхте, г-н Продажник?
8
5 октомври 2014 5+1+0+2+0+1+4 = 13 Номер 13 е обречен да спечели!
9
Абсолютно споделям мнението на Ангел Славчев, когото иначе презирам заради промосковското му и антибългарско левичарство.
10
Какво злословиш срещу моят красавец? Завиждаш му за успехите ли?
11
Предатели,като Че нямат място в ББЦ
12
Какво злословиш срещу моят красавец? Завиждаш му за успехите ли?
13
Ето ви пореден пример за ПСЕВДОПАТРИОТ! Славчев, отивай при ПАРИЧНИЯ ФОНД и без това мислиш само за пари!
14
Бареков е ясен на всички с изключение на надяващи се на лапане покрай него и наивни нискообразовани хора , които смятат ,че това което говори / а той говори пълни абсурди и популистки глупости / ще може да се изпълни . Бареков е извънредно вреден за политическата обстановка у нас. Той е Франкенщайн на олигархията у нас.
15
Защо продължават да търсят сметка на Бареков, като той е последния влязъл в политиката?
16
Славчев, не се прави на ангелче! Кой ти плаща?
17
Славчев е комплексиран непрокопсаник!!!
18
ЗАБЛУДЕН И КУПЕН НАРОД СТОИ ГЛАДЕН ЦЯЛ ЖИВОТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19
От вашите действия и постъпки страдаме сега, не от тези на Бареков. Първо вие зад граница!
20
Тоя ли ще ми говори за родоотстъпници? Славчев, защо не се навреш в дупката, от която пак изпълзя?
21
Ние сме разбрали , че Бареков е лош , опасен , долен човек. Новата му любовница Календерска е същия хищник като него . Затова говорете , давайте факти документи , за да спрем това чудовище Бареков ! Цветан Василев създаде чудовището Бареков и само той може да го унищожи с всичко , което знае !
22
Славчев, ти да не завидя на Бареков, че е в европарламента? Искаше ти се и на тебе ли? Затова ли си би камшика, защото не си вътре, а вероятно са ти отказали и да заемеш мястото на Бареков в европарламента след като той ще влиза в българския? ТУК ЛИ Е КЛЮЧА ЗА ПАЛАТКАТА?
23
Не барековото поведение е налудничево. Поне не и от гледна точка на народа.
24
Човешката злоба и завист са нещо страшно...
25
По повод “кървавото писмо” на Ангел Славчев и демонстративното му напускане на “България без цензура” , АЛАРМА се обърна към едно от знаковите лица на февруарските протести 2013 – Кристиян Коев – Златната флейта: - Г-н Коев, Вие бяхте едно от лицата на февруарските протести през 2013-та година. Там бяхте рамо до рамо с Ангел Славчев. Познавате този човек. Можете ли да коментирате сегашните му изяви, през призмата на това, което тогава се случи? Аз се запознах с Ангел Славчев на протестите. Той беше в една група от трима човека, на които им казваха “Тримата тенори”, за които се смяташе, че са организаторите на протеста.Когато мен ме арестуваха, а после ме пуснаха, аз заварих тези хора, като организатори. След това, когато аз исках да създам единство на всички организатори на протестите, чрез инициирането на кръгли маси, получих отпор точно от страна на Ангел Славчев. Той и останалите двама “тенори” направиха всякакви номера, за да може тези кръгли маси да пропаднат и да не се стигне до издигането на единни и общи искания на протестиращите, които да доведат до създаването на регулация, която ще може най-после да доведе до необходимата промяна в България. Но, всяко нещо което предложех или правех, те, впоследствие, го имитираха като дейност в провинциални градчета. Така те постигнаха това, да се размият целите на протеста и да се стигне до още по-голямо разединение сред протестиращите. Може би, това се получи, защото явно са чувствали някаква заплаха от мен, въпреки че аз повтарях, че не съм сред организаторите на протестите и не претендирах за лидерство. Просто исках наистина да се стигне до някакви адекватни решения, да се създадат комисии, които да изискват от парламента и управляващите нещо да се промени наистина!
26
Подобна пумия не заслужава дори да бъде четена, Славчев ходи и пий една студена вода!
27
По скоро е дяволчето Фют, на което опашката е в ръцете на Пеевски-Доган . :)))
28
Тези "нормалните", дето сега плюят по Бареков са наистина смешни. Докато бяха с него им беше добре, а сега изведнъж бил дявол и не знам си какво си. Изтрещели хора.
29
-Добре! А имате ли усещането за някакво външно влияние върху действията впоследствие на Славчев и останалите ? Накъде отидоха те? Към каква политическа сила? Бях чувал за Ангел Славчев, че е в русофилски организации, след това се чу, че работи с БСП. В един момент се появиха “тримата тенори” при Слави Трифонов заедно с едно момиче, което обявиха, че ще е техният депутат и съставиха партия, мисля, че беше “Граждански контрол”. После, разбрах, че е настанало разделение между тях и в един момент Ангел Славчев застана до Николай Бареков. - Да, но в днешното си интервю в бТВ, Славчев спомена Бареков, във връзка с февруарските протести, и че сега едва ли не, се е почувствал предаден от него? При февруарските протести Бареков не участваше на улицата с нас, но медийните му изяви по всякакъв начин подпомагаха протестите, независимо какви интереси е гонил… Това, което ме учудва в сегашните изявления и постъпки на Ангел Славчев са следните неща: Първо: Ти си влязъл в една партия, без някой да те е насилвал да направиш това. Взел си собствено решение по твой избор. Второ: Самият Цветан Василев обяви в интервю по бТВ, че е давал пари на тази партия за реализирането на риалити – програмата, с която й беше поставено началото. Той официално го обяви, когато станаха скандалите с КТБ. Така че, знаем от къде идват и парите, да не се учудват хората от къде и защо… В момента, с всичките катаклизми между Цветан Василев и Пеевски, е АБСУРДНО да се твърди, че Делян Пеевски или ДПС финансират тази партия. Видяхме, че “вражеската страна” , (т. е. Цветан Василев) е обявила, че дава парите. Много е удобно, когато има едно име, с което за една година ми гръмнаха ушите, да се хвърля върху него всичко. За тази една година, се наслушахме, че за всяко нещо в тази държава са виновни Пеевски и ДПС. И, затова има един логичен извод, който си правя. При положение, че Василев си призна, че е давал парите за партията, в същото време хронологически знаем, че Бареков се еманципира и застана срещу него, срещу банкера. Оттук логически следва, че зад сегашните изяви на Ангел Славчев стои Цветан Василев. Това е елементарната логика на процесите.
30
Защо бе Ангеле, защо се продаде за толкова малко пари?
31
– Добре. Каква е мотивировката? Сила или слабост е тази изява на разграничаване и обвинения към Бареков в момента от страна на Ангел Славчев? Не смятам, че е слабост, а смятам че са ИНТЕРЕСИ. В края на краищата, аз не мога да съдя Анггел Славчев , че си гони неговите интереси. По време на февруарските протести излязох с отворено писмо до медиите , че се търси дестабилизация на държавата и начин да падне Валутният борд. Стигнах до този извод, след като видях всичко това по време на протестите. Тогава, го написах като отворено писмо от страна на кръглата маса. Предупредих хората, колкото можах, че това е замислено по този начин, независимо дали съм бил прав или не. Това си е моята гледна точка! Това, което прави в момента Ангел Славчев, са си вътрешно партийни неща. Той гони свои интереси, за което аз не мога да го съдя. Проблемът при него е, че когато гониш ЛИЧНИТЕ си интереси, не трябва да преекспонираш понятието “МОРАЛ”. Това ме дразни, защото отново започна да се говори за морал. В случая, неговият “морал” не съвпада с моя, но аз нямам нищо против неговия, защото неговият всъщност е “гледна точка”. Лицемерие е, когато се казва, че някой не прави нещо заради собствения си интерес! Макар да не разбрах точно какви интереси има Славчев. Тя, партия ББЦ, първо беше либерална, после не-знайно как и защо се обяви за дясна, а сега май никой не знае, каква точно е. Така и Ангел Сллавчев не се е идентифицирал ясно политически, за да ми е ясно. И другото: Не е възможно, цяла година за всяко нещо, което стане: дали стълб е паднал, дърво е отсечено или има наводнение, все Делян Пеевски да е виноовен. Не го защитавам по никакъв начин! Не съм негов адвокат. Но това преекспониране на Лошият Пеевски е много удобно, защото така се замитат сума ти други следи и участия, защото въпросът “КОЙ?”, винаги води до удобния за задкулисието отговор: “Еми, то е ясно! Делян Пеевски е виновен!”
32
Хубаво го е насолил Славчев, лъсна голото дупе на дудука не, че не го знаехме, но сега вече се потвърждава и от хора от най-близкото му обкръжение! Някои хора парите и властта ги развалят, а капута е доста явен такъв представител!
33
ГЛАСУВАШ ЗА Лайнеков ПОЛУЧАВАШ 100% дпс
34
Ангеле, сега за Бойко ли работиш? Много си възмутен, че Бареков бил предал Бойко. И ти предаде Бареков, за теб да мислим ли същото, което каза за него, или ти си "по-хубав"?
36
Барековите тролове още не са похарчили парите , които Бареков задигна от КТБ. И продължават да се пеняват в НЕТА. Скоро обаче парите им ще свършат / България без спонсори / и тогава щат не щат ще млъкнат
37
Славчев, ти получаваш ли си редовно заплатата от майка Русия? Като много задаваш въпроси, сега дай отговор, като искаш хората да те вземат насериозно.
38
Цветан Василев създаде Бареков, а той му скочи на гърлото, оня като залитна.....
39
Платен смешник е Славчев!
40
Този твой проблем с ходенето може да се задълбочи. Иди на доктор да ти изпише нещо, че утре може да се удрискваш пред хора и едва ли ще ти е забавно.
41
това се знаеше за бареков тои не му е зор за хората а за парите и охолния живот
42
Славчев, всички комуняги ли са като теб? Алчни и жадни за пари? Готови да забият нож в гърба на всеки, който не им играе по свирката? Горкият той, тръгнал да говори срещу човек, а той самия не се вижда какъв "хубавец" е.
43
Жалко Славчев жалко че и ти помогна за създаването на това чудовище и сега само народа е този който ще го спре да не прави поразии но и ти си виновен за това още от февруарските протести водени от ДПС и компания Дуду, ти, Янаки, Янко, флейтиста се продадохте на чалмите и Дудука и плюехте за пари от ефира на ТВ-7 ибрик..
44
2 трола правят калабалък тук в защита на Капута.Край!Няма вече Бареков,няма вече Ники,има един нещастник,на когото ще потърсят сметка в скоро време.А кой...той си знае.
45
БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ТЕНДЖЕРА.
46
ИСКАМ ДА ЦЕПЯ ТРОЛОВЕТЕ НА ДУДУКА ЕЛЕКТРОН, БОЖО , ЛИЛИ ТРИ В ЕДНО ДОКАТО ИМ ПРЪСНА ЧЕРВЕНИТЕ АНУСИ..
47
Обърнахте палачинката ПИК! Честито! Сега лицето Бареков от Пловдив единствено ще го подкрепят малкото останали тролчета, бабички и разни отрепки! Парите свършиха и времето изтече!
48
сега като се върне цветан василев да разкаже всичко за тъпия бареков той също като сидеров иска пари и влас
49
Взимаш ли хубави пари за думите си поне, иначе ще е още по-тъжно!
50
Stiga s toq Dqvol baaaaa. Ku-Ku
51
Ало ШВЕДЕ, помниш ли къв бой яде от цар ПетърI? Така ще Бареков ще бие ТИКВАТА!
52
Няма нужда де противоречите на троловете Дудукови.Те са толкова обсебени от Сатаната,че даже не изпитват болка от минусите които им се слагат.Тези хора не разбраха ли ,че Бареков като Царя ще ни зареже още първия месец.Целта му е да вкара колкото може депутати от които да измъкне парите им.Разплаща се с кредиторите и бегом от България.Иначе го чака съдбата на Илия Павлов.
53
Славчев, наистина ли мислиш това, което говориш? Ако Бареков не искаше да се занимава с политика за да промени положението в България, изобщо нямаше да започва. Както сам каза има достатъчно възможности да си живее охолно от преди това.
54
И двамата са от един дол дренки !! Хубавото е, че съвсем скоро и двамата ще са аут !!! Ще остане да се изявява на политическата сцена само един Кецалкоатл, който превърнал секса, в атлетически многобой !!! И АЦТЕКИ И ТОЛТЕКИ МНОГО ГО ХАРЕСВАЛИ !!! Направили го свое божество !!! ТОЙ ОЩЕ НЕ СЕ Е ИДЕНТИФИЦИРАЛ, И ГО КАРА ПРЕЗ ПРОСОТО !!! ТЕ ПЪК ОТ СВОЯ СТРАНА ВЕЧЕ СА МУ ЯДОСАНИ, И ЩЕ ГО ПРАТЯТ ДА ВИДИ СЛЪНЦАТА НА ЦЯЛАТА ГАЛАКТИКА ИЗВЕДНЪЖ !!! ЗА ДА СЕ СЪБУДИ ....
55
Бареков може да живее с парите от обезщетението от ТВ7 без да мисли за политика и обикаляне на села и паланки ..
56
Охолен живот казваш. Компенсацията му за напускането на Турска Визия 7 е 4 млн. лева. Дали не можеше да си живее спокойно с тези пари, вместо да търчи по градове и селца?
57
Тоя ще не иде някъде да си стиска пъпките, ми е седнал да подскача като петел на бунище?
58
КАПУТА Е КОМПРОМЕНТИРАН ОКОНЧАТЕЛНО И ОСТАВА ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА ! КАК ЛИ СЛЕД ТОВА ЩЕ ВРЪЩА ПАРИТЕ НА БАНКЕРА И ПЕЕВСКИ ?
59
Хамелионите като Ангелчо са навсякъде около нас. Такива като него са радост за симпантизантите напартия Гроб.
60
Учудващо е колко мннннооооого Барекоф е защитен в анонимните излияния отгоре. Аз не одобрявам ниското ниво на изказване на А.Славчев, но моля да ме извините: Барекоф е толкова прозрачен аматьор в политиката, че е видно и без да чета коментара на А.С. Такива като него, Волен, ББ, Доган, Местан, ЦЦ, не мога да ги изброя всичките около 500 са въжето, и на площада.
61
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
62
Всички наркома..ще гласуват за бюреков! Той ще им раздава кока! Един опиянен на ръководен пост! Хахаха !
63
Трагичното е, че тези хора не казват нищо ново за Бареков. Това са неща, които са ясни на всеки здравомислещ човек. Ценното е това, че този път потвърждението на оценката за Бареков идва от кухнята му. А същността на трагедията е, че все още има хора, които му се връзват. Помнете ми думата, много скоро всеки като види този пишман "политик пред себе си, ще минава с погнуса на другия тротоар. Хората ще странят от него като от чумав.
64
ПИК много ви боли ако някой напише нещо лошо за Бареков.Лъжа ли е това което написах - не е ли наредил любовницата си в листите,не е ли това същото за което Бареков обвиняваше Борисов за Бориславова? Не е ли даване на "обществена поръчка" /депутатско място/ в ръцете на любовницата Календерска ?
65
Този предател български е най-голямото мекере на Балканите.Да продадеш жена си,после любовницата си-не го разбирам,но не се и учудвам.То тази НОВАТА МУ ЛЮБОВ С ДЕТЕТО ОТ НЕГО,може и на Пеевски да я пробута ха ха ха .
66
Борисов свири фалшиво във Варна ., заради него Пламен се самозапали, а той отново навря алчния Портних, наркоман и пияница, с платени цигански гласове, Господ им го върна, та помете цините от Аспарухово. А днес ни лук ял, ни лук мирисал Мутрапта Борисов пак се изплю върху варненци с нагло поведение и тотално неверни популистки твърдения през устата да дебело-гъ-зото Лили.
67
Този предател Славчев е най-голямото мекере на Балканите. Има три деца, един ден ще ги е срам да кажат какъв предател е баща им. И още по-гнусното е, че Славчев се продаде за пари. Сто процента пак ще го направи, затова никой не го иска в партията си. Предателят си е предател, докато е жив!
68
Колкото мръсниците плюят, толкова повече вдигат рейтинга на Бареков. А да се ровиш в личния живот на хората, е най-малкото признак на лошо възпитани, нагла простащина и мутренска завист!
69
По повод “кървавото писмо” на Ангел Славчев и демонстративното му напускане на “България без цензура” , АЛАРМА се обърна към едно от знаковите лица на февруарските протести 2013 – Кристиян Коев – Златната флейта: - Г-н Коев, Вие бяхте едно от лицата на февруарските протести през 2013-та година. Там бяхте рамо до рамо с Ангел Славчев. Познавате този човек. Можете ли да коментирате сегашните му изяви, през призмата на това, което тогава се случи? Аз се запознах с Ангел Славчев на протестите. Той беше в една група от трима човека, на които им казваха “Тримата тенори”, за които се смяташе, че са организаторите на протеста.Когато мен ме арестуваха, а после ме пуснаха, аз заварих тези хора, като организатори. След това, когато аз исках да създам единство на всички организатори на протестите, чрез инициирането на кръгли маси, получих отпор точно от страна на Ангел Славчев. Той и останалите двама “тенори” направиха всякакви номера, за да може тези кръгли маси да пропаднат и да не се стигне до издигането на единни и общи искания на протестиращите, които да доведат до създаването на регулация, която ще може най-после да доведе до необходимата промяна в България. Но, всяко нещо което предложех или правех, те, впоследствие, го имитираха като дейност в провинциални градчета. Така те постигнаха това, да се размият целите на протеста и да се стигне до още по-голямо разединение сред протестиращите. Може би, това се получи, защото явно са чувствали някаква заплаха от мен, въпреки че аз повтарях, че не съм сред организаторите на протестите и не претендирах за лидерство. Просто исках наистина да се стигне до някакви адекватни решения, да се създадат комисии, които да изискват от парламента и управляващите нещо да се промени наистина!
70
Борисов е ясен на всички с изключение на надяващи се на лапане покрай него и наивни нискообразовани хора , които смятат ,че това което говори / а той говори пълни абсурди и популистки глупости / ще може да се изпълни . Борисов е извънредно вреден за политическата обстановка у нас. Той е Франкенщайн на олигархията у нас.
71
-Добре! А имате ли усещането за някакво външно влияние върху действията впоследствие на Славчев и останалите ? Накъде отидоха те? Към каква политическа сила? Бях чувал за Ангел Славчев, че е в русофилски организации, след това се чу, че работи с БСП. В един момент се появиха “тримата тенори” при Слави Трифонов заедно с едно момиче, което обявиха, че ще е техният депутат и съставиха партия, мисля, че беше “Граждански контрол”. После, разбрах, че е настанало разделение между тях и в един момент Ангел Славчев застана до Николай Бареков. - Да, но в днешното си интервю в бТВ, Славчев спомена Бареков, във връзка с февруарските протести, и че сега едва ли не, се е почувствал предаден от него? При февруарските протести Бареков не участваше на улицата с нас, но медийните му изяви по всякакъв начин подпомагаха протестите, независимо какви интереси е гонил… Това, което ме учудва в сегашните изявления и постъпки на Ангел Славчев са следните неща: Първо: Ти си влязъл в една партия, без някой да те е насилвал да направиш това. Взел си собствено решение по твой избор. Второ: Самият Цветан Василев обяви в интервю по бТВ, че е давал пари на тази партия за реализирането на риалити – програмата, с която й беше поставено началото. Той официално го обяви, когато станаха скандалите с КТБ. Така че, знаем от къде идват и парите, да не се учудват хората от къде и защо… В момента, с всичките катаклизми между Цветан Василев и Пеевски, е АБСУРДНО да се твърди, че Делян Пеевски или ДПС финансират тази партия. Видяхме, че “вражеската страна” , (т. е. Цветан Василев) е обявила, че дава парите. Много е удобно, когато има едно име, с което за една година ми гръмнаха ушите, да се хвърля върху него всичко. За тази една година, се наслушахме, че за всяко нещо в тази държава са виновни Пеевски и ДПС. И, затова има един логичен извод, който си правя. При положение, че Василев си призна, че е давал парите за партията, в същото време хронологически знаем, че Бареков се еманципира и застана срещу него, срещу банкера. Оттук логически следва, че зад сегашните изяви на Ангел Славчев стои Цветан Василев. Това е елементарната логика на процесите.
72
Ангел вземаше допълнително пари от държавата като агент. Какво го мислите? Той си е подлога и винаги е бил
73
Ангеле, подлога си и такъв ще си останеш!
74
И след всичките лъжи и измами се появи Той! Със златна каска и генералски мундир. Спасителят, обещал най-много, че ще ги вкара на топло – крадците на народните блага. Само за три години доказа колко е далеч "спасението". Много от пенсионерите се спасиха по естествения начин, поради недостиг на средства за оцеляване. А за месията и най-близките му - бронирани коли, субсидии от нашите пари, пътуване у нас и по света. Самолети, хеликоптери, мачлета, тенис, дружески срещи с богатите, добили състояние не без тяхна помощ. Но най-големият "месия" се оказа Ахмед Доган. Той ни спасява от самото начало. При Беров, при Костов, всички коалиции. Той е на власт с всеки, който е готов да се продаде. И ето, вече ни налазиха новите (стари) стоножки и други видове буболечки, които нямат морал и срам от провалите си през годините и пак искат да ни вадят от блатото, в което те ни натикаха. Защо мислите, че ще ви повярваме? Но нашето търпение се изчерпа. Ще се наложи да давате отчет пред този измъчен и търпелив народ
75
И след всичките лъжи и измами се появи Той! Със златна каска и генералски мундир. Спасителят, обещал най-много, че ще ги вкара на топло – крадците на народните блага. Само за три години доказа колко е далеч "спасението". Много от пенсионерите се спасиха по естествения начин, поради недостиг на средства за оцеляване. А за месията и най-близките му - бронирани коли, субсидии от нашите пари, пътуване у нас и по света. Самолети, хеликоптери, мачлета, тенис, дружески срещи с богатите, добили състояние не без тяхна помощ. Но най-големият "месия" се оказа Ахмед Доган. Той ни спасява от самото начало. При Беров, при Костов, всички коалиции. Той е на власт с всеки, който е готов да се продаде. И ето, вече ни налазиха новите (стари) стоножки и други видове буболечки, които нямат морал и срам от провалите си през годините и пак искат да ни вадят от блатото, в което те ни натикаха. Защо мислите, че ще ви повярваме? Но нашето търпение се изчерпа. Ще се наложи да давате отчет пред този измъчен и търпелив народ
76
Бареков търчи по селата не по своя воля , а защото е зависим от други . И тези други са силни и опасни . Така , че той търчи по селата и играе хора от страх за собствания си живот. Като се е хванал на това хоро знае се ,че от него пущане няма .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Срещат се двама пияници:
- Копеле, вчера Пешо умрял пред кръчмата.
- Еййй, верно ли бе, ама на влизане, или на излизане?
- На влизане.
- Горкият!

 

няма нови новини
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
сега
2418
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Волен Сидеров кръсти сина на Илиан Тодоров (СНИМКИ)
x
Астролог с важно предупреждение: Душата се бори със злото, не се поддавайте на изкушения!
x