СПОРТЪТ ДНЕС
Световен футбол

Англия е готова да бойкотира Мондиал 2018, ако Блатер остане

Само в ПИК
Англия е готова да бойкотира Мондиал 2018, ако Блатер остане
Автор: ПИК
Дата
Дата
1422
Коментари
0
Англия е готова да бойкотира Мондиал 2018, ако Блатер остане

УЕФА трябва да обмисли въпроса за бойкот на Световното първенство през 2018 г., ако Сеп Блатер получи нов мандат. Това заяви босът на Футболната асоциация на Англия Грег Дайк. В сряда в Цюрих бяха арестувани няколко високопоставени служители на ФИФА.

"Ако преизберат Блатер, този въпрос трябва да бъде разгледан", каза Дайк. Доказателствата на американците ужасяват и аз не мисля, че той ще оцелее след това. Той може да оцелее, но не и в дългосрочен план. По време на управлението му нивото на корупция беше неприемливо", допълни Грег Дайк.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- И защо мислиш, че преди беше по-добре? - пита една баба връстничката си. - Преди всеки си гледаше работата - комунистите воюваха, евреите търгуваха, циганите крадяха. А сега какво? Евреите воюват, циганите търгуват, комунистите крадат...