Анита Мейзер удари дъното! Силиконката натрупа 50 бона дългове в затвора

Само в ПИК
Анита Мейзер удари дъното! Силиконката натрупа 50 бона дългове в затвора
Автор: ПИК
Дата
Дата
14110
Коментари
4
Анита Мейзер удари дъното! Силиконката натрупа 50 бона дългове в затвора

Охолният живот на Анита Мейзер в затвора й е натрупал дългове от близо 50 000 лева. Макар да е зад решетките и да няма никакви приходи, скандалната миска продължава да живее както звезда и щерка й Джули редовно й вкарва в зандана маркови дрехи и козметика, които купувала с кредит или вземала на вересия.

Анита беше осъдена на три години затвор по обвинението, че по непредпазливост е отнела живота на приятеля си Николай Димов. Варненската секс бомба обаче извади късмета и вместо в килиите на женския затвор в Сливен, беше настанена в общежитието към него, което е на свободен режим. Заради славата и имиджа си още от първия си ден зад решетките 52-годишната брюнетка била приета радушно от надзирателки и колежки по съдба. Само няколко седмици по-късно Анита превърнала затвора в златна клетка, благодарение на дъщеря си Джули, която й е лично муле. 27-годишната красавица се е отракала достатъчно, за да търгува с надзирателки и пазачи в зандана, които регулярно предават различни стоки на Мейзер – пакетирана качествена храна, скъпи парфюми, маркови дрехи, козметика. Така в затвора Анита се пръскала с италиански аромат за 200 лева и на две седмици задължително си вапцала косата в черно с американска боя, чиято тубичка струва 70 лева.

Благодарение на глезотиите миската успявала да си поддържа самочувствието високо и се глезела редовно в ареста, като споделяла пиршеството си и с приятелки. Животът без лишения обаче има своята цена и според отлично осведомени източници на този етап Анита е натрупала близо 50 000 лева дългове.

Мейзер прекрачила прага на зандана без пукнат лев, тъй като по време на процеса изтеглила всичките си спестявания и ги прахосала за подкупи и неразумни инвестиции. В момента тя печели косвено единствено от апартаментите, които дава под наем във Варна, но приходите не стигали на дъщеря й Джули да покрие масрафа по харчещата й с широки пръсти в затвора майка.

Напиши коментар »
(4)
1
ама мнооого тъпо.
2
уста нали има-да го лапа иши са избие
3
Кое и е варненското, мангалка от Нови пазар. А, че не го е убила тя то е ясно. Той бе гигант , маса мускули, като животно. Тя не може сама ръката му да премести, камоли да го завърже.
4
При Айшетата е така - ларж са, не гледат цената (стига само да е без/срещу пари в брой). И не са претенциозни. Не връщат назад нищо - ни шампанско в главата, ни испански шпек (сухия, от скъпия) целия без нарязване до където стигне (уста, гърло, трахея).
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години
“Как да сгънем правилно парашут.”Ръководство.Второ, коригирано издание.