Ани и Виктор без отпуски заради Антон Хекимян

Само в ПИК
Ани и Виктор без отпуски заради Антон Хекимян
Автор: ПИК
Дата
Дата
8188
Коментари
0
Ани и Виктор без отпуски заради Антон Хекимян

Телевизионната война между Би Ти Ви и Нова телевизия се разгоря с пълна сила след дебюта на новия екип на „Тази сутрин”. Младият екип на Антон Хекимян и Биляна Гавазова стартира ударно с по-висок рейтинг от този на Ани Цолова и Виктор Николаев и не само вся смут в „Здравей, България”, но и стартира същинска война. Двамата опитни водещи, които до миналата година се изявяха в Би Ти Ви, са решени да не пуснат първото място в ефира и поведоха зверска борба не само за зрители, но и за гости и теми с новите си конкуренти.

Настървени един срещу друг са и редакторските екипи на двете предавания и битката им кого да поканят и какви теми да разискват, така че да изпреварят враговете си, е ежедневна, разкриват ужасени служители на двете медии.

„Това си е истинска война, която се води с всякакви средства, включително шпионаж. Има вече няколко случая на откраднати гости и от двата екипа. Щом разберат, че някой им отказва, за да отиде в конкурентното студио, преобръщат света, за да го привлекат. С темите е по същия начин и всеки гледа да изпревари другия, а след края на предаванията всеки ден се гледат рейтинги и изчисляват проценти”, разкриват запознати с кухнята на сутрешните блокове.

Ани Цолова и Виктор Николаев досега печелеха битката за рейтинг в ранния ефир с Генка Шикерова и Косьо Караджов, но са притеснени как ще се справят с конкуренцията на по-младите и свежи лица. В ужас били най-вече заради любовта на зрителите към Антон Хекимян, който вече месеци наред е сред най-гледаните тв водещи в родния ефир в „Тази събота” и „Тази неделя”. Младокът успя за нула време да спечели публиката след като седна на стола на Лора Крумова и сега Ани и Виктор се страхуват, че ще привлече и аудиторията в делничните дни, от което ще пострада техният рейтинг.

Шефовете на Нова тв също не очаквали безучастни данните за гледаемостта и още миналата седмица предупредили Цолова и Николаев, че в следващия месец трябва да положат максимални усилия да задържат аудиторията си да не превключва на Би Ти Ви. Били спрени и отпуските им през целия юни, заради което Виктор си взе два почивни дни в края на май.

„Антон и Биляна са страхотен дует, защото той е известен и обичан, но не и изтъркан, а тя е напълно непозната, но много чаровна и с приятен глас, което гарантира интереса на зрителите. Ани и Виктор доста ще трябва да се потрудят”, коментират и телевизионери. Че Цолова и Николаев са уплашени от новата конкуренция, става ясно и от факта, че водещата на „Здравей, България” е започнала отново да пази диета. В последните месеци след като за година смъкна над 15 кг, Ани бе спряла да се ограничава в храненето и си върна няколко килца. Сега обаче отново щяла да гладува, за да се втали ударно, защото изглеждала доста по-пълна от кльощавата си конкурентка Биляна Гавазова.

Въпреки усилията им обаче миналата седмица от Би Ти Ви се похвалиха, че два дни поред са били два пъти по-гледани от колегите си от „Здравей, България” Ани Цолова и Виктор Николаев. Според прочита на Би Ти Ви на данните за рейтингите дебютът на новата двойка вчера е имал два пъти повече зрители на възраст 18-34 г. в големите градове. В тази група ефирът на „Тази сутрин” бил предпочетен от над два пъти (118%) повече зрители отколкото този на прекия им конкурент „Здравей, България”, радват се новите водещи. При активната аудитория на възраст 18-49 години разликата с Ани и Виктор била е 37%. Доволен от резултатите е и шефът на новините и актуалните предавания Венелин Петков, тъй като двамата водещи са лично избрани от него. Той също следял отблизо войната с конкуренцията и мотивирал подчинените си да работят упорито, като им обещал яки бонуси, ако успеят да изведат отново „Тази сутрин” на първа позиция.

В Би Ти Ви са бесни, че цяла година изпуснаха юздите и изгубиха интереса на зрителите. Потвърждение за това дойде и от тазгодишните награди за журналистика, където призовете бяха обрани от БНТ и Нова телевизия. Ани Цолова и Виктор Николаев грабнаха журналистическите награди във всички категории, в които бяха номинирани. Двамата спечелиха и най-важния приз – наградата на зрителите. Единствено Добрина Чешмеджиева с предаването си „Референдум” по БНТ успя да ги бие, печелейки гласовете на 5-членното жури за големия приз за журналистика. Тя ще прибере парична награда, защото според оценяващите работи с най-голяма обективност. 5000 лв. взимат Ани и Виктор, но пък техният приз е по-ценен, защото се дава от публиката. За него социологическата агенция „Сова Харис” прави представителна анкета, като пита над 1000 души кой заслужава наградата и двамата водещи печелят над 19% одобрение, като вторите след тях - Генка Шикерова и Константин Караджов с едва около 7%. Допитването доказва и данните от рейтингите, според които откакто Цолова и Николаев се преместиха в Нова телевизия и станаха лица на „Здравей, България”, неизменно печелят аудитория и водят с две дължини пред колегите си от останалите медии, включително пред Би Ти Ви. Сега остава да се преборят и с новия дует на „Тази сутрин” Антон Хекимян и Биляна Гавазова.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Един мъж умрял и отишъл пред портите на Свети Петър. Свети Петър искал да разбере дали е грешен.
- Ами аз съгреших със тъщата... дойде на гости, заприказвахме се и от приказка на приказка и я оправих. На следващия ден дойде на жената сестрата, пихме кафе и от приказка на приказка и нея оправих. После дойде съседа, пихме по бира, приказвахме и от приказка на приказка и него оправих...
Свети Петър казал:
– Хайде минавай, че май много се заприказвахме с теб...