Аня Пенчева върти шпага

Само в ПИК
Аня Пенчева върти шпага
Автор: ПИК
Дата
Дата
7658
Коментари
2
Аня Пенчева върти шпага

Аня Пенчева довечера демонстрира пореден талант. Страхотната дама ще развърти шпага като истински мускетар в дуел с Михаил Петров в хита "Лунатици" - стойностно зрелище от маратона "Театър пред театъра", с който Народният закрива сезона всяка вечер до 8 юли от 21 и 30 часа. Актьорите играят на специално построена сцена точно пред стълбите на арт храма, като по 1000 седят на специално поръчаните трибуни.

На 6 и 7 юли овациите ще бъдат за "Почивен ден" на Камен Донев, а на 8 юли е отложеното от 3 юли представление на "Мнимият болен".       

Режисьор на "Лунатици" е Росица Обрешкова, племенницата на Стефан Данаилов. Аня и Михаил Петров са двойка бивши звезди, които са принудени да гастролират в бедни салони на разни градчета, за да се изхранват. За тях обаче най-важно е да са в Театъра, който всъщност е истинският им живот.

С "Лунатици" Виолета Гиндева се завърна в Народния 20 години по-късно, а Михаил Петров отбелязва 40 години под прожекторите. 

Още по темата
ПЪРВО В ПИК! Аня Пенчева отново оперирана
Часовник
16:29
Само за месец Аня Пенчева претърпя втора операция. Преди дни актрисата бе приета по спешност във ВМА със силни болки. Оказало се, че има голям камък в жлъчката и се наложило тя да бъде премахната....
Напиши коментар »
(2)
1
Айде бе. Не може да бъде. Че вие чак сега ли разбрахте това?
2
Ани , повикай от отвъдното тодора да те спонсорира. Миличката и тя пари нема, а на два мъжа, а останалите кадърни хора, кво да кажат, на кой поп да се оплачат, освен на арменският, той по може на останалите безпомощни и без връзки да им влезе в положение.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.