БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Апартамент горя в Харманли

Само в ПИК
Апартамент горя в Харманли
Автор: ПИК
Дата
Дата
1630
Коментари
0
Апартамент горя в Харманли

Тази сутрин в Районното управление "Полиция" - Харманли е получен сигнал за пожар в необитаем апартамент на булевард „България” в Харманли. Това съобщиха от полицията в Хасково.

При огледа е установено, че входната врата на апартамента е разбита и по пода в жилището е намерена течност с мирис на петролен продукт. При пожара частично са изгорели входната и вътрешна врата на апартамента. Образувано е досъдебно производство по чл.330 от Наказателния кодекс.

Още по темата
Триетажна къща горя в кв. „Бояна”, има пострадали
Часовник
08:09
Триетажна къща горя малко преди полунощ в софийския квартал „Бояна”. При инцидента има пострадали, съобщава Би Ти Ви. Сградата се намира на улица „Ралевица” №18. По разкази...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Един мъж умрял и отишъл пред портите на Свети Петър. Свети Петър искал да разбере дали е грешен.
- Ами аз съгреших със тъщата... дойде на гости, заприказвахме се и от приказка на приказка и я оправих. На следващия ден дойде на жената сестрата, пихме кафе и от приказка на приказка и нея оправих. После дойде съседа, пихме по бира, приказвахме и от приказка на приказка и него оправих...
Свети Петър казал:
– Хайде минавай, че май много се заприказвахме с теб...