ИНТЕРЕСНО

АПОКАЛИПСИСЪТ ИДВА! Определиха точната дата!

Само в ПИК
АПОКАЛИПСИСЪТ ИДВА! Определиха точната дата!
Автор: ПИК
Дата
Дата
84468
Коментари
8
АПОКАЛИПСИСЪТ ИДВА! Определиха точната дата!

Известният американски футуролог и автор на теории за конспирацията Дейвид Мид е убеден, че на 23 септември ще настане краят на света. По думите му, именно в този ден животът на нашата планета ще свърши.

Апокалиптичната си прогноза Дейвид прави, както се казва, не на празно място. В много отношения той се основава на Библията, която явно добре е изучил. В "Откровенията на Йоан Богослов" той открива някакъв намек за предстоящ апокалипсис и нещо повече - дори точната му дата - 23 септември 2017 година. 

Мид е направил сложни изчисления, за да потвърди хипотезата си. Той е разшифровал посланието до съвременниците, скрито в апостолския стих. От "изследванията" на футуролога следва, че Земята ще бъде погубена от планетата Нибиру. (Въпреки че астрофизиците напълно отричат този факт).

Струва си да отбележим, че от началото на века различни "експерти" предсказаха над 30 "краища на света". И нито един, както виждаме, не се случи. 

Между другото, през януари тази година американецът твърдеше, че същата тази Нибиру ще порази третата планета от Слънцето през октомври. Интересно, кое го е накарало да промени тогавашната си прогноза?

Превод: ПИК 

Напиши коментар »
(8)
1
Краят на ФАЩ не е край на света, а едно ново начало.
2
На американските наркогейове само апокалипсис им е в главата.Де.а и боклуците психясали!
3
НИТО ЕДНА СЕРИОЗНА МЕДИА НЕ ПУБЛИКУВА ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ И ИЗМИШЛЬОТИНИ НА МАЛОУМНИЦИ !!!
4
Този дебилен от снимката, що не се лекува
5
Не бойте се. Бойко няма да го позволи. Само той е способен да промени бъдещето .Стига да поиска де. Засега иска само суджук. Но за после.....ще видим.
6
И тоя е за лечение.
7
Poglednete mu ochite na tozi, toi e absoliuten shizofrenik.
8
Никой не знае, часът и датата на Апокалипсиса (краят на света), дори Исус Христос не знае, а само БОГ ОТЕЦ пише го в новия завет в СЛОВОТО. В Библията Исус Христос предсказва на учениците си за края на света. Казва ще чуете за войни, ще има земетресение на различни места в света, ще има лъжливи учители и пророци които ще мамят хората, само да се отдалечават от Словото Божи и от Исус Христос и т.н.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Димитър Костов
Димитър Костов
бивш финансов министър
Става на: 60 години

Късно вечерта. На вратата се звъни.

- Кой е?

- Отворете, полиция!

- Няма никой вкъщи!

- А кой говори?

- Причуло ви се е.

- А защо прозорците светят?

- Ей сега ще изгася.