ИНТЕРЕСНО

АПОКАЛИПСИСЪТ ИДВА! Определиха точната дата!

Само в ПИК
АПОКАЛИПСИСЪТ ИДВА! Определиха точната дата!
Автор: ПИК
Дата
Дата
85486
Коментари
8
АПОКАЛИПСИСЪТ ИДВА! Определиха точната дата!

Известният американски футуролог и автор на теории за конспирацията Дейвид Мид е убеден, че на 23 септември ще настане краят на света. По думите му, именно в този ден животът на нашата планета ще свърши.

Апокалиптичната си прогноза Дейвид прави, както се казва, не на празно място. В много отношения той се основава на Библията, която явно добре е изучил. В "Откровенията на Йоан Богослов" той открива някакъв намек за предстоящ апокалипсис и нещо повече - дори точната му дата - 23 септември 2017 година. 

Мид е направил сложни изчисления, за да потвърди хипотезата си. Той е разшифровал посланието до съвременниците, скрито в апостолския стих. От "изследванията" на футуролога следва, че Земята ще бъде погубена от планетата Нибиру. (Въпреки че астрофизиците напълно отричат този факт).

Струва си да отбележим, че от началото на века различни "експерти" предсказаха над 30 "краища на света". И нито един, както виждаме, не се случи. 

Между другото, през януари тази година американецът твърдеше, че същата тази Нибиру ще порази третата планета от Слънцето през октомври. Интересно, кое го е накарало да промени тогавашната си прогноза?

Превод: ПИК 

Напиши коментар »
(8)
1
Краят на ФАЩ не е край на света, а едно ново начало.
2
На американските наркогейове само апокалипсис им е в главата.Де.а и боклуците психясали!
3
НИТО ЕДНА СЕРИОЗНА МЕДИА НЕ ПУБЛИКУВА ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ И ИЗМИШЛЬОТИНИ НА МАЛОУМНИЦИ !!!
4
Този дебилен от снимката, що не се лекува
5
Не бойте се. Бойко няма да го позволи. Само той е способен да промени бъдещето .Стига да поиска де. Засега иска само суджук. Но за после.....ще видим.
6
И тоя е за лечение.
7
Poglednete mu ochite na tozi, toi e absoliuten shizofrenik.
8
Никой не знае, часът и датата на Апокалипсиса (краят на света), дори Исус Христос не знае, а само БОГ ОТЕЦ пише го в новия завет в СЛОВОТО. В Библията Исус Христос предсказва на учениците си за края на света. Казва ще чуете за войни, ще има земетресение на различни места в света, ще има лъжливи учители и пророци които ще мамят хората, само да се отдалечават от Словото Божи и от Исус Христос и т.н.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

Старият ковач бай Пенчо обучава новия си чирак, който седи до наковалнята готов с чук в ръка:
- Сега аз ще извадя подковата от огъня и щом кимна с глава, удряй здраво по нея!
Така чиракът наследи бизнеса на бай Пенчо...