Арсеналци протестират срещу увеличението на цената на промишления ток

Региони

Арсеналци протестират срещу увеличението на цената на промишления ток

5666
на 29.07.2015
Арсеналци протестират срещу увеличението на цената на промишления ток
Автор:   ПИК

Хиляди работещи в казанлъшката оръжейница Арсенал подкрепиха протестът срещу увеличението цената на промишления ток.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Намаляване на заплати, спиране на инвестициите, загуба на конкурентно способност на световните пазари чакат фирмата, ако електричеството бъде повишено, заявиха от синдикатите и ръководството на най-голямото машиностроително предприятие.

"Само деца не се правят с ток, но за да ги отгледаш също трябва електричество", илюстрира абсолютната обвързаност на производството с електричество ръководителят на фирмата инж. Николай Ибушев.

Синдикалните организации в най-голямото машиностроително предприятие в България, в което се трудят над 7 хиляди души, казанлъшката оръжейница Арсенал, категорично, заедно с ръководството на фирмата се противопоставиха на повишаването цената на промишления ток.

Арсеналци се включиха в националния протест, в който хиляди фирми и работещи протестират срещу неуредиците в енергийния сектор, които се отразяват върху работещите. Увеличената цена на тока, вероятно ще спре инвестициите във фирмите, коментира още ръководителят на Арсенал Николай Ибушев. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК