Бомба

АСТРОЛОГ СЪВЕТВА: Днес забравете за секс

Само в ПИК
АСТРОЛОГ СЪВЕТВА: Днес забравете за секс
Автор: ПИК
Дата
Дата
4224
Коментари
1
АСТРОЛОГ СЪВЕТВА: Днес забравете за секс

Красавицата Венера и Луната са в хармонично взаимодействие във времето между 10 и 13 часа. Те предразполагат към спокойно влизане в работния ритъм на трудовия ден. Главният акцент на вашите действия пада върху преобразуванието, сътрудничеството и красотата. Периодът е хармоничен, но изисква инициатива, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за днес.

„Луната прави тригон с Юпитер ( между 15 и 18 часа). Този аспект носи късмет и благополучие, възможност за добри перспективи. Благоприятно време за подобряване жизнените условия. Може да планирате всичко, което ви е угодно и всяко занимание ще ви донесе удовлетворение. Подходящо е за покупки и за премествания. Добре е да се извършват очистителни процедури, почистване и изхвърляне на всичко излишно. Да не се пие алкохол в големи количества“, предупреждава астрологът.

Благоприятно време е за творческите личности - артисти, музиканти, художници.

„Луната е в знак Близнаци и покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Активирайте си чувството за хумор. Между снахите и свекървите ще цари здраво равнодушие. Моля, не предприемайте нищо една към друга! В този ден у зетьовете не се наблюдава особено почитание към тъщите им. Те не са злобни, но са твърде придирчиви към тях. Каквото и да кажат, ще се чувства лека пренебрежителност и няма да прозвучи като уважение към по- старите дами“, добавя Ивелина Пенчева.

„Съпругите ще бъдат днес подобни на своите майки във всичките им достойнства и недостатъци. Това ще предизвика негативна реакция у съпрузите. Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения“, съветва тя.

„23-ят лунен ден е кармичен. Енергията му е тежка и тъмна, и едновременно много мощна. Това е време, в което се проявяват агресивните инстинкти. Препоръчва се енергията да се отправя за мирни цели. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри“, предупреждава астрологът.

„Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Този ден се отличава с висок енергиен заряд, но потокът на енергията е крайно нестабилен. До самия предел е изпълнен както с активност, така и с агресия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо.“, съветва Ивелина Пенчева.

„Създава се впечатление, че хората сами провокират и търсят скандали, спорове, разправии.  Тъй като на голяма част от хората енергийната структура не е приведена в хармония, възниква ефект на претоварване и трудно ще могат да се справят с мощното енергийно поле излъчвано от Луната. Активността трябва да засяга вашия външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие“, добавя астрологът.

„Добрите планетни аспекти намаляват донякъде негативната енергия на лунния ден.

Сега сексът е противопоказен, тъй като подкопава здравето. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Сънищата показват доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си“, добавя тя.

Напиши коментар »
(1)
1
Може ли и утре?
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Димитър Костов
Димитър Костов
бивш финансов министър
Става на: 60 години

Мутра отива в родилния дом.

Акушерката му съобщава:

- Роди ви се момченце! Три и осемстотин.

- Ех, няма да се пазарим - радостно отговаря мутрата, вади портфейла си и отброява. - Едно, две, три, ето и осемстотин...