Астропсихолог изследва дарбите на малчуганите в нов детски център в София

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Астропсихолог изследва дарбите на малчуганите в нов детски център в София

7008
на 14.09.2017
Астропсихолог изследва дарбите на малчуганите в нов детски център в София
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ако понякога децата ви се държат като дяволчета, не се плашете! Във всяко дете се крие по един малък ангел със своята вродена дарба, но често майките и татковците имат нужда от помощ за да я открият и да помогнат на малчугана им да я развие. Именно това да изкара наяве светлината, която всеки малчуган носи в себе си, е философията на най-новия детски център за изкуства „Angel steps”, чието официално откриване ще бъде на 27 септември 2017 г.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Центърът притежава 2 отлично оборудвани спортни зали, зала за отдих и арт-зала. В тези помещения малките ангели днес пеят, утре танцуват, рисуват или свиват юмруци за бойни изкуства, но винаги водени от две главни правила. Едното е стимулирането на природните заложби и творческото мислене на детето без натиск, а чрез откриването на неговите силни страни и тяхното развиване и насочване в правилната посока. Другото главно правило е приятелството и забавлението.

Предлагат се уроци и по музикално обучение: пеене, свирене на пиано и китара, както и занимания по класически балет, модерни танци като „хип-хоп“ и „лирикал денс“. Ако обича да рисува или скулптира, професионалистите от детския център ще насочат и развият дарбата му в тази посока.

Специално внимание е отделенона спорта - това е съчетание от физическа активност и забавление в часовете по айкиду, бразилско жиу-жицу и граплинг, както и йога.

Занятията се провеждат по методи, разработени на базата на най-новите открития в детско-юношеската психология, залегнали в образователните програми на водещи европейски центрове.

Затова участието на родителите е съществен елемент от философията. Става дума не за обикновена занималня, в която оставяш детето си за няколко часа и не се интересуваш какво ще прави, а място, където родители и учители активно обсъждат нуждите на децата, индивидуалния подход към всеки от тях и насоките на развитието им под формата на събеседване и на лекции за възрастни. В името на тази цел в центъра работи и професионален астропсихолог, който намира и тълкува звездите, под които детето ви върви от раждането си, и допълва с препоръки индивидуалния подход към развитието му. Освен това на място децата могат да бъдат консултирани от професионален педагог.

 

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 121
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК