Атанас Зафиров: Приемам избора си в ръководството на БСП като предизвикателство

Само в ПИК
Атанас Зафиров: Приемам избора си в ръководството на БСП като предизвикателство
Автор: ПИК
Дата
Дата
5992
Коментари
3
Атанас Зафиров: Приемам избора си в ръководството на БСП като предизвикателство

Приемам избора си в състава на Изпълнителното бюро на партията като предизвикателство, задачата ми е доброто представяне на листите на БСП. Това каза избраният за член на Изпълнителното бюро на партията Атанас Зафиров пред журналисти във връзка с резултатите от гласуването, при което той получи 89 гласа от Националния съвет на БСП. „Това, разбира се, е високо доверие за мен. Надявам се, че то е оценка на моята работа до момента за партията, най-вече за партията. Това е една оценка на 26-годишната ми работа за БСП. Надявам се това да е оценка и за Бургаската организация, защото поне по мой спомен от Бургас досега не е имало член на Изпълнителното бюро“, каза той и посочи, че това прави неговата отговорност още по-голяма.

„Разбира се, ще продължа да работя в същите сектори, в които съм работил и до момента и се надявам да оправдая тази подкрепа, която получих от моите другари“, коментира Зафиров. Попитан защо не е влязъл в кандидатдепутатската битка, Зафиров обясни, че ще има много по-сериозни задачи и ще му се наложи да работи в по-широк аспект. „В моя сектор ще се наложи да помагам за кампанията на национално ниво. Ще ми бъде трудно, ако бъда концентриран само в бургаската кампания“, заяви Зафиров. Той обясни, че неговото сърце обаче си е в Бургас и ще даде всичко от себе си БСП там да се представи добре. 

Пред журналисти другият кандидат за Изпълнителното бюро на БСП Борислав Гуцанов заяви, че при гласуването други неща са били водещи. На въпрос кои са тези неща, той заяви: „Няма значение в момента“. 

Още по темата
Атанас Зафиров със силна реч на 49-ия конгрес на БСП
Часовник
12:04
"Обръщам се публично към моите другари от БСП, делегати на предстоящото заседание на конгреса на партията. Нека проявим мъдрост и дадем знак , че разбираме сигнала, който ни дадоха нашите...
Напиши коментар »
(3)
1
И ТОА БИДОН В РЪКОВОДСТВОТО?
2
Тоя путю Маринков, е един от най големите шутове около СлаНинова!
3
БСП са проклятие! Те ще отговарят до девето коляно за злините към народа ни! Тези безродници и предатели трябва да бъдат извън закона, заедно с всички техни сателити, разклонения и рязаните от ДПС!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Влиза пиян студент при професора на изпит и казва:

- Добър ден, господин професоре, приемате ли пияни студенти на изпит?

Професорът помислил и казал:

- Ми добре.

Студентът:

- Момчета, вкарвайте колегата!