Аутопсията на загиналия студент от Американския университет показа: Няма наличие на алкохол или наркотици в кръвта

Животът днес

Аутопсията на загиналия студент от Американския университет показа: Няма наличие на алкохол или наркотици в кръвта

5818
на 17.10.2014
Аутопсията на загиналия студент от Американския университет показа: Няма наличие на алкохол или наркотици в кръвта
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Няма наличие на алкохол или наркотици в кръвта на трагично загиналия студент от АУБ Борис Кодиков. Това са показали резултатите от съдебно-медицинската експертиза, която е извършена при аутопсията на трупа.

препоръчано

Младежът бил напълно здрав и атлетичен, въпреки появилите се коментари, че приживе е развил мания, че страда от неизлечима болест, пише struma.bg.

21-годишният пловдивчанин полетя от терасата на столовата на студентския кампус "Скаптопара" преди седмица пред очите на стъписаните студенти. Преди фаталния полет той се обърнал към приятелите си с думите: "Гледай, братче, какво ще направя...."

Лаптопът на момчето е иззет, проведени са разговори с родителите и състудентите на Борис. 

Междувременно дядото на Боби, който също се казва Борис Кодиков, помоли медиите да разпространят обръщението му за смъртта на първородния му внук. 

"Боби беше заобиколен с внимание, грижи и обич в семейството ни и от децата, с които учеше и общуваше. Болката на родителите му от неговата загуба е още по-голяма, тъй като през 2000 г. почина и по-голямата му сестра Петра.

Сега цялото ни внимание, любов и обич са насочени към третото дете на сина ми Максим - Емил, за когото съм написал в последната си книга "Родина, роден край, родов корен" под мотото "Детето на 21 век".

Дядото е автор на книгата "Българската щурмова авиация" в две издания. Без да напада никого, дядото зове за по-коректно отразяване на нещастието, сполетяло семейството му.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК