АФЕРА! Мръсната война на обвиняемия Прокопиев срещу Стоян Мавродиев

Само в ПИК
АФЕРА! Мръсната война на обвиняемия Прокопиев срещу Стоян Мавродиев
Дата
Дата
6398
Коментари
6
АФЕРА! Мръсната война на обвиняемия Прокопиев срещу Стоян Мавродиев

Пет партии, които са свързани с обвиняемия за данъчни измами Иво Прокопиев, провокират управителя на Българската национална банка да не дава лиценз на Стоян Мавродиев за шеф на държавната банка за развитие. 

Кои са тези партии? Първата "Да България" начело на която е потомственият болшевик и провален като министър на правосъдието Христо Иванов-Бойкикев, известен и като грантаджия с над 1 млн. лв взети, но не от Русия, а от "Америка за България".

Втората е ПП Зелените, които са директно подкрепяни от Прокопиев и медиите му, които от 10 години се явяват на избори и имат все по-нисък резултат. Извесни са и като Зеления октопод.

Следващата е ДСБ - партията, на която начело беше Радан Кънев, който предаде десните хора в България и ги остави без представителство в парламента. Сега, по заповед на Прокопиев, ДСБ се е сгушила с "Да, България". Другата част от групата по интереси са влизащите от скандал в скандал, гейове и транссексуални от ДЕОС. И накрая БЗНС на бившия министър на отбраната Николай Ненчев, който е рекордьор по дела. За по- малко от две години начело на МО направи такива каши, които няма да могат да се оправят с десетилетия.

Тази съмнителна компания се е събрала да брани интересите на Прокопиев, защото когато Мавродиев влезе в ББР, ще извади всички схеми на бизнесмена от Разград и хората, с които ги е въртял.

Още по темата
СКАНДАЛ! Обвиняемият олигарх Прокопиев активира и зелените срещу Стоян Мавродиев
Часовник
17:30
Обвиняемият олигарх Иво Прокопиев активира и създадения от него зелен октопод срещу новия директор на Българската банка за развитие Стоян Мавродиев, след като подчинените му медии от седмици бълват...
Напиши коментар »
(6)
1
ТОЯ ПРОКОПИЕВ ДАЛИ НЕ СЕ ПЛЮЩИ С РОСКО В ПЛЕВНЯТА??? МНОГО ПРИЛИЧА НА ХЮМНЕ..
2
Не става ясно защо не дават лиценз на шармантния Мавродиев, който проспа КТБ и няма нито ден стаж в банка. Не става ясно как и с какво е провокиран управителят на БНБ. Но е ясно, че някой плаща за тези простотии.
3
да защищаваш проспалия КТБ едва ли е безкористно!
4
Че тоя с розовите бузки - Прокопиев си е хюмне е повече от ясно. Изпечен крадец на държавни активи. Сега Мавродиев му пречи, защото иска да продължава да крада, а и ще лъсне какви ги е правил в тази банка.
5
приближените до прокопиев само знаят да мрънкат срещу нещо. даже не са ми интересни
6
Мине се известно време и излезе, че Прокопиев пак води война с някого, сериозни проблема има тоя лумпен сам със себе си
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

- Бабо... аз съм гей! - Тия не ядяха месо... нали така?! - Не, бабо... Спя с други мъже.. - А, добре... Трябва да се яде месо!