Баба пострада тежко след катастрофа край Смолян

Инциденти

Баба пострада тежко след катастрофа край Смолян

4020
на 13.11.2014
Баба пострада тежко след катастрофа край Смолян
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

80-годишна жена е с опасност за живота след катастрофа на пътя Смолян – село Чокманово, съобщиха от полицията в Смолян.

препоръчано

На 12 ноември 2014 г. около 08.15 ч. на пътя град Смолян – село Чокманово лек автомобил “Фиат Пунто”, управляван от С. Х. на 21 години от град Смолян навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в насрещно движещия се специален автомобил, управляван от 50-годишен жител на град Смолян.

Ранена е пътничката в лекия автомобил 80-годишна жена от село Чокманово. Пострадалата е настанена в МБАЛ – Смолян, с опасност за живота - субдорален хематом на главата. По-късно е транспортирана за лечение в град Пловдив.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД на МВР и Районно управление „Полиция”– Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК