БАН: Жега и дъжд днес, по морето - слънце

ЧАС ПИК

БАН: Жега и дъжд днес, по морето - слънце

7316
на 24.06.2014
БАН: Жега и дъжд днес, по морето - слънце
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес в предобедните часове ще бъде слънчево. След обяд и привечер ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места в Северна България и планинските райони ще превали и прегърми. Преди обяд ще духа до умерен южен вятър, който до края на деня ще се ориентира от запад. Затоплянето ще продължи и максималните температури, в повечето места, ще са между 29° и 34°. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН.

препоръчано

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд и привечер с временни увеличения на облачността по северното крайбрежие, но без валежи. Ще духа умерен южен вятър. Максималните температури ще са между 25° и 28°. Вълнението на морето ще е около 2 бала. Температурата на морската вода е 21° - 23°.

Преди обяд над планините ще бъде слънчево, но след пладне и привечер ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. Ще духа умерен западен, по високите и открити части – силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра – около 15°. Атмосферното налягане ще се понижи и ще бъде около средното за месеца.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК