Бареков: Бъдещето на Реформаторите е с ББЦ

Политика

Бареков: Бъдещето на Реформаторите е с ББЦ

7599
на 18.06.2014
Бареков: Бъдещето на Реформаторите е с ББЦ
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бъдещето на Реформаторите е с "България без цензура" и нашите партньори. Ако направим предизборно обединение, със сигурност ще победим двете леви организации ГЕРБ и БСП. Като член на европейските консерватори заявявам, че на тези избори трябва да има истински политически блок в център-дясно срещу ГЕРБ и БСП. Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков

"Задавам един въпрос към Радан Кънев и Божидар Лукарски - с мен и Светлин Танчев ли искат да седнат на една маса или с членовете на БКП Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Цецка Цачева? Предлагам да седнем с Реформаторите на една маса за преговори, защото истинските ценности са при нас, а не в ГЕРБ", допълни той.

"Като член европейското консерваторско семейство ние сме дори по-дясни в ценностите и по-консервативни от партиите в ЕНП. Впрочем в ЕНП членуват само ДСБ и СДС. Другите партии от Реформаторския блок като партията на Кунева, партията на Ердоган и псевдо-земеделския съюз са много далеч и от двете политически семейства. Струва ли си да се хаби енергията на силни реформаторски управления като тези на Костов и Софиянски само и само да се угоди на един самозабравил се властови психопат като Борисов и да стигат СДС и ДСБ до унизителната ситуация да бъдат негови пръчки и патерици?"

"Като най-силния и признат политически лидер в европейското център-дясно, аз, Николай Бареков в лично качество подавам ръка към по-малките партии, които носят традицията на успешните управления. В това число дори и НДСВ. Истината е, че Костов, Софиянски и Сакскобургготски като министър-председатели преведоха страната през най-тежкия период на прехода и я вкараха в ЕС и НАТО".

В годините между 1997 и 2005 имахме 8 години натрупано политическо наследство, което сега смятам да използвам, за да бутнем от властта политическите чудовища ГЕРБ, ДПС и БСП. Напомням на хората от Реформаторския блок, че мафията в България се разви през последните 7-8 години и тези години трябва да бъдат оставени назад в миналото.

"Това изявление е в лично качество, защото в партия „България без цензура“ е пълно с настроения срещу гнусните и неоснователни атаки от страна на реформаторите. Призовавам „блока“ да се въздържа от негативни оценки и да не прави услуги на ментора си Борисов. Това не е подадена ръка към Реформаторския блок, а към дясно настроените българи, които през последните години не излизат да гласуват, понеже не разпознават дясното в политическата физиология на Цветан Цветанов и Бойко Борисов."

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК