Бареков: Дефицитът от 7% на „десния“ Борисов е лява мярка

ТЕМА

Бареков: Дефицитът от 7% на „десния“ Борисов е лява мярка

35634
на 17.07.2014
Бареков: Дефицитът от 7% на „десния“ Борисов е лява мярка
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Кое е дясното в България? Тези дни ставаме свидетели на срамни политически сделки. Българската „десница“, в лицето на г-н Борисов и ГЕРБ, иска увеличение на бюджетния дефицит до 7% и трупане на милиарди левове дълг. Нали бюджетният дефицит противоречи на дясната идеология? Нали трупането на дългове е ляв политически инструмент???

 Г-н Борисов, Вие десен политик ли сте или все още сте член на БКП? Защо искате увеличение на бюджетния дефицит? Може би за да ограбите два пъти българския народ. Първият път с фалита на КТБ и вторият - като допълнително се разплатите с ужким „ограбените“, сред които личат имената на партии и хора, свързани с вас.

 И още нещо за дясното – г-н Радан Кънев, който наричаше КТБ банка на мафията, се оказа, че е държал парите си там, заедно със своя ментор Иван Костов. Става въпрос за милиони… Г-н Кънев и г-н Костов, Вие десни политици ли сте или мафиоти??? Задавам тези въпроси като заместник-председател на най-голямата дясна група в Европейския парламент – Европейските консерватори и реформисти.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК