Бареков пред ПИК: Волен Сидеров е арабски шейх, който е слуга на ДПС! Операция "Чисти ръце" ще разкрие офшорките и срамните му банкови тайни!

ТЕМА

Бареков пред ПИК: Волен Сидеров е арабски шейх, който е слуга на ДПС! Операция "Чисти ръце" ще разкрие офшорките и срамните му банкови тайни!

79966
на 24.02.2014
Бареков пред ПИК: Волен Сидеров е арабски шейх, който е слуга на ДПС! Операция Чисти ръце ще разкрие офшорките и срамните му банкови тайни!

Последвайте ни в Google News Showcase

"Под достойнството ми е да коментирам един човек, който се е превърнал в слуга на ДПС. От снимките, които агенция ПИК публикува на скъпите курорти и хотели във Франция и Италия се вижда, че той си живее като арабски шейх". Това заяви пред ПИК Николай Бареков, който вчера бе определен от Волен Сидеров като милионер, зад когото стоят много милиони.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"Нека българските пенсионери да знаят, че Волен Сидеров ги излъга, след което ги забрави, като изхарчи много пари за екзотични дестинации, които те нигога не са могли дори и да сънуват през живота си. За жалост пенсионерите построиха България, а политиците я окрадоха, а с техните крадени пари сега политиците са най-богатите хора в България", подчерта Бареков.

И допълни: "Самият Сидеров призна, че неговите екскурзии в чужбина са плащани от богати приятели. Сега аз го призовавам да каже кои са неговите богати приятели! Ако не го направи, операция "Чисти ръце" ще го нареди до всички останали политици от прехода и ще разкрие всичките му офшорни сметки и срамни банкови тайни".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за Цветница - Близнаците да се откажат от нови занимания, Лъвовете да разчитат на интуицията си САМО В ПИК! Ексклузивен хороскоп на Алена за Цветница - Близнаците да се откажат от нови занимания, Лъвовете да разчитат на интуицията си
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 58
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК