Бареков пред ПИК: Заради Прокопиев в Меричлери масово умират от рак! 3600 души са мъртви! Сезирал съм Цацаров!

ЧАС ПИК

Бареков пред ПИК: Заради Прокопиев в Меричлери масово умират от рак! 3600 души са мъртви! Сезирал съм Цацаров!

43036
на 02.12.2013
Бареков пред ПИК: Заради Прокопиев в Меричлери масово умират от рак! 3600 души са мъртви! Сезирал съм Цацаров!

Новият политик заклейми насилието в Украйна и подкрепи Кличко

"Заради Иво Прокопиев хората в Меричлери масово умират от рак. Дружеството му добива варовик в Меричлери. В резултат на това водата на града е отровена с арсен. За пет години жителите са се стопили от 5 000 на 1 400. Сезирал съм главният прокурор Сотир Цацаров и знам, че по този случай се работи". Това заяви преди минути пред ПИК Николай Бареков.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

„Искам възмездие, заради това, че хора бяха тровени", подчерта новият политик. И продължи "Не е редно „Каолин“ да трупа печалби на гърба на хората. Иво Прокопиев се представя за европеец, а неговото дружество нарушава всички европейски норми"

Лидерът на "България без цензура" обмисля да изпрати своя делегация в Киев, където стотици хиляди украинци протестират срещу управлението на президента...

"България без цензура", като центристка и проевропейска партия заклеймява проявата на насилие срещу гражданите на Украйна. Подкрепяме действията на Владимир Кличко и неговата партия "Удар", подчерта Бареков пред медията ни.

"До края на деня ще решим дали да изпратим в Украйна наша делегация и протестиращи от "България без цензура", "Граждански контрол" и "Сила", уточни Бареков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с най-дълбоко гърло Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО) УНИКАЛЕН ПАНАИР! Министърът с "най-дълбоко гърло" Асен Василев нажежи до червено страстите в парламента. Депутат от ППДБ поиска изслушване на Борисов (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК