Бареков пред ПИК: Свалих 3-ма министри, наши разследвания събориха властта!

АВТОРСКИ НОВИНИ

Бареков пред ПИК: Свалих 3-ма министри, наши разследвания събориха властта!

9786
на 25.02.2013
Бареков пред ПИК: Свалих 3-ма министри, наши разследвания събориха властта!
Автор:   Милан Николов
"Няма какво повече да се мотивирам за уволнението на Люба Кулезич, мисля, че в съобщението до медиите много ясно съм написал всичко. Гледайте предаването й, ще си направите извода как не е отразявала и двете страни", каза пред ПИК Николай Бареков, видимо раздразнен, че питаме за вече бившата му колежка. На въпрос на ПИК дали ТВ7 като цяло е отразявала всички страни Бареков се разпали още повече. "Аз мисля, че всички страни могат да кажат, а рейтингът ни е показателен. Ние отразяваме протестите от самото начало. Единствената телевизия сме, която непрекъснато правеше разследвание срещу властта. Вече трима министри не са си на постовете - на здравеопазването Стефан Константинов, на енергетиката Трайчо Трайков и зам.-министърката Гергана Павлова. Нашата позиция е кристално ясна от самото начало. Преди години аз обиколих цяла България и дадох думата на всички хора, те говориха свободно в ефир. Аз не виждам да има по-свободна телевизия от нашата", каза Бареков. Когато го попитахме защо според него са тези настроения срещу телевизията и каква е причината протестиращите да атакуват продажницата Диляна Гайтанджиева, Бареков отвърна: "Няма такова нещо, вчера протестиращите в Пловдив викаха "Да живее Тв7", аз това видях и можете да си свалите записа", каза Бареков, без да пояснява дали митингът е бил в подкрепа на Бойко Борисов или срещу монополите.
препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 153
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК