Бареков пред ПИК: Свалих 3-ма министри, наши разследвания събориха властта!

АВТОРСКИ НОВИНИ

Бареков пред ПИК: Свалих 3-ма министри, наши разследвания събориха властта!

9975
на 25.02.2013
Бареков пред ПИК: Свалих 3-ма министри, наши разследвания събориха властта!
Автор:   Милан Николов
"Няма какво повече да се мотивирам за уволнението на Люба Кулезич, мисля, че в съобщението до медиите много ясно съм написал всичко. Гледайте предаването й, ще си направите извода как не е отразявала и двете страни", каза пред ПИК Николай Бареков, видимо раздразнен, че питаме за вече бившата му колежка. На въпрос на ПИК дали ТВ7 като цяло е отразявала всички страни Бареков се разпали още повече. "Аз мисля, че всички страни могат да кажат, а рейтингът ни е показателен. Ние отразяваме протестите от самото начало. Единствената телевизия сме, която непрекъснато правеше разследвание срещу властта. Вече трима министри не са си на постовете - на здравеопазването Стефан Константинов, на енергетиката Трайчо Трайков и зам.-министърката Гергана Павлова. Нашата позиция е кристално ясна от самото начало. Преди години аз обиколих цяла България и дадох думата на всички хора, те говориха свободно в ефир. Аз не виждам да има по-свободна телевизия от нашата", каза Бареков. Когато го попитахме защо според него са тези настроения срещу телевизията и каква е причината протестиращите да атакуват продажницата Диляна Гайтанджиева, Бареков отвърна: "Няма такова нещо, вчера протестиращите в Пловдив викаха "Да живее Тв7", аз това видях и можете да си свалите записа", каза Бареков, без да пояснява дали митингът е бил в подкрепа на Бойко Борисов или срещу монополите.
препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК