Бареков: Призовавам НДСВ да се влее в „България без цензура“

ЧАС ПИК

Бареков: Призовавам НДСВ да се влее в „България без цензура“

9654
на 18.08.2014
Бареков: Призовавам НДСВ да се влее в „България без цензура“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Подкрепям Соломон Паси в призива му за закриване на НДСВ. За да остане тази партия прозападна, проевропейска и прагматична предлагам на предстоящия конгрес на ПП „България без цензура“ на 30 август във Варна НДСВ да обяви вливането си в големия центристки патриотичен блок, воден от ББЦ.

Този ход би бил приет като добра идея и би бил приветстван от всички водещи политици в НДСВ, които през годините дадоха своя принос за приемането ни в НАТО и ЕС. Чрез диалога и контактите ми с ключови фактори в Европейския парламент като Джефри ван Орден и Ги Верхофстад ще съдействам това сливане да бъде прието като добър знак за градивното и далновидно сътрудничество между консервативната и либералната идея на центристка база.

Така НДСВ няма да умре, а ще се влее в един бъдещ незаобиколим фактор в българското Народно събрание и Европейския парламент и ще има смисъл от краткото, но забележително съществуване на тази партия.

Надявам се, че Симеон Сакскобургготски ще погледне с добро око на това приятелско предложение и ще подтикне активисти на НДСВ, макар и броящи се на пръстите на едната ръка, да направят този достоен ход.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК