Бареков сензационно: Бойко Борисов има пряко участие в десетки убийства на ключови фигури от прехода (обновена)

ЧАС ПИК

Бареков сензационно: Бойко Борисов има пряко участие в десетки убийства на ключови фигури от прехода (обновена)

59859
на 27.07.2014
Бареков сензационно: Бойко Борисов има пряко участие в десетки убийства на ключови фигури от прехода (обновена)
Автор:   ПИК

Той е бил агент на Държавна сигурност - проект, готвен 30 години

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

"Инициативите напоследък приличат на сценарий, писан от някой, който иска да разбие единствената партия, която е против статуквото". Това каза в ефира на Нова телевизия Николай Бареков по повод излизането от коалицията с "България без цензура" на Ангел Славчев и ВМРО.

препоръчано

"Ако имах кукловоди, сега нямаше да ми се случат всички беди. Ако Пеевски стоеше зад мен, сега в неговите вестници щеше да грее моята физиономия, а не тази на Бойко Борисов", обяви той. "Струва ми се, че това момче е под някаква форма е изцяло контролиран от ДПС и Ахмед Доган", каза Бареков по адрес на Пеевски.

Бареков обяви, че кани "Протестна мрежа", за да направи сензационни разкрития. Лидерът на ББЦ се готви да даде пресконференция следващата седмица: "Искам гражданска подкрепа, за да научим отговорите на въпросите "Кой" и "Защо".

Той разкри, че има документи, които доказват принадлежността на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов към Държавна сигурност (ДС), към службите. "Той е проект, готвен 30 години, има пряко участие към десетки убийства на ключови фигури от българския преход", заяви лидерът на ББЦ.

"Мислих, че живеем в някаква Андерсенова приказка, оказва се, че сме живели в приказките на Братя Грим". Бареков заяви, че докладът, изваден от Петър Стоянов срещу Богомил Бонев, е като андерсенова приказа в сравнение с това, което той ще разкрие.

Лидерът на ББЦ повдигна малко завесата над информацията, която предстои да бъде споделена от него. Според един от документите, с които разполагал, през 2002 г. се получава писмо в Националната разузнавателна служба (НРС), в което се казва, че като неин нелегален сътрудник, Бойко Борисов отказва да работи за нея, защото е станал главен секретар на МВР.

"Впоследствие става ясно, че в качеството си на главен секретар, той замита следите в МВР за неговото престъпно минало. И вади досиета от Държавна сигурност", продължи мисълта си лидерът на ББЦ.

Първото извадено досие е това на Красимир Каракачанов, каза Бареков. Той заяви, че лидерът на ВМРО е чел документите миналата седмица. "Краси буквално се хвана за главата", заяви Бареков.

Той поясни, че когато Бойко Борисов е отказал да сътрудничи на НРС, е била стартирана разработкатата "Мазника", в която обекти на разглеждане и главни действащи лица са Иван Драшков и Ботьо Ботев, близки до лидера на ГЕРБ.

"Начинът, по който се справиха със злополучния банкер Цветан Василев, е същият, по който през 2003 г. бе отстранен неговият предшественик Илия Павлов", каза още Бареков.

Според него всичко се е случило и с участието на ДПС. "Коалицията, която стана между ГЕРБ и ДПС, не е случайна, атаките срещу мен не са случайни. Истината е зловеща, но ще ви направи свободни", каза още той.

"Подавам ръка към всички - към Реформаторите, Протестна мрежа, читавите хора в ГЕРБ", допълни той.

"Моля се само другата седмица да съм жив и здрав", завърши Бареков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 165
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК