ГАЛЕРИЯ ШОУ

БАРОВКА! Генка Шикерова трупа пачки от бизнес с розово масло

Само в ПИК
БАРОВКА! Генка Шикерова трупа пачки от бизнес с розово масло
Автор: ПИК
Дата
Дата
17874
Коментари
2
БАРОВКА! Генка Шикерова трупа пачки от бизнес с розово масло

Въпреки че е един  от най-високоплатените репортери в Нова телевизия, Генка Шикерова не се задоволява с журналистическата си заплата. Тя  от години върти страничен бизнес, който не само й носи  добри доходи, но й доставя и удоволствие.

Запознати издават, че семейств ото на Генка в родния й град Панагюрище притежава розови градини и тя с радост се включвала в брането на цветовете,  от които по-късно се произвеждало масло за лечебни и разкрасителни цели.

Освен розово масло, Шикерова произвеждала и сладко  от рози, както и розова вода. Бърза справка показва, че цената на 1 мл чисто розово масло е около 50 лв. Следователно може да предположим, че бизнесът на Шикерова засега върви успешно - хора  от обкръжението й твърдят, че клиенти не липсвали и продуктите й се продавали като топъл хляб, пише столичен седмичник.

Напиши коментар »
(2)
1
Ако сте малко по запознати ПИК няма да пишете тези глупости.Розите са на брати и предават розов цвят.А розово масло няма как да продава защото те нямат розоварна.Ако малко се по интереувате ще разберете как се пройзвежда розово масло,вода и сладко и няма да пишете тези глупости.
2
№-1,ти си Иванов,колкото аз съм Далай Лама.Да задели 5-600-грама от скъпата течност,да я продаде,да вземе някой лев и при първия пластичен доктор,да си ремонтира някои черти които не й харесват,да не кажа,че и публиката го иска.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

Говорят си ловци: - Приятели, знам едно място, където можем да убием страхотни тигри. Ама ще се наложи да чакаме един час и петнайсет минути... - В засада ли ще чакаме? - Не, не, имат някакви акробати преди антракта.