БАРОВЦИ! Къщата на Мая Манолова и Ангел Найденов в Рударци струва 135 бона

Само в ПИК
БАРОВЦИ! Къщата на Мая Манолова и Ангел Найденов в Рударци струва 135 бона

Омбудсманът на България изплаща два кредита, съпругът й има 15 хиляди лева, спестени от заплати

Автор: ПИК
Дата
Дата
85554
Коментари
19
БАРОВЦИ! Къщата на Мая Манолова и Ангел Найденов в Рударци струва 135 бона

135 000 лв. струва семейното гнездо в пернишкото село Рударци на националния омбудсман Мая Манолова и съпруга й Ангел Найденов. В имотната си декларация за 2016 г. пред Сметната палата кюстендилката е посочила, че къщата от 153 кв. м застроена площ, а иначе простираща се на 1013 кв. м, е придобита през 2015 година.

Сделката е била за покупко-продажба на терен, след което е сключен и договор за строителството на сградата. Според данните в декларацията масрафът по закупуването на терена и вдигането на сградата е покрит със собствени средства и кредит на името на Найденов и друг, изтеглен на името на Манолова.

Така Манолова се оказва борчлия по 4 банкови кредита от предходни години. Тя изплаща два борча към банки в лева от по 8000 лв. и 40 379 лв. и още два в евро – единият за 16 045 евро и другият за 1600 евро, равняващи се съответно на 31 288 лв. и 3120 лв.

Съпругът й Ангел Найденов пък е успял да спести от заплати общо 8500 лв., той има на свое има и влог с още 15 000 лв., скътани от заплати и спестявания от предходни години.

 

 

 

 

Още по темата
Мая Манолова: КЕВР работи в интерес на монополите, не на гражданите и държавата
Часовник
18:51
Не може увеличаването на цените на тока и парното да става по искане на монополите, трябва да се съобразяват и с бюджетите на българските семейства. За мен КЕВР не изпълнява ролята си да защитава...
Напиши коментар »
(19)
1
А матриала чака от червената скумрия, че ще защитава бедните и онеправданите от червената олигархия, към която принадлежи!!!
2
Живи да ожали човек, от заплати скътали и заеми теглили, ха-ха-ха.....?
3
Жал ми е много за всички тези "политици" (разбирай крадци и мошеници), които с такива лишения и спестявания от заплати, са придобили какво ли не! Премиерът ни и той спестовен, горкият, все от заплатките си! Предложението ми е да започнем да събираме средства, за да им се помогне материално и физически.... да изчезнат!
4
Дето сърцето им се къса за бедните и страдащите.
5
Това си е най-обикновена вилна къща, каквато мнозина имат. Баровци са всички герберски калинки, които се появиха от нищото и за нула време станаха милионери с доста баровски имота - Кралев, Етакерина Захариева, Цачева и т.н., има достатъчно фотоматериал
6
Бъдете коректни и обявете,колко струва къщата на Борисов в Банкя.За ” спестяванията” му скрити в най-различни арабски банки не питам.Той няма такива. Разполага само със скромни средства спестени от още по-скромната му заплата.
7
Мале,мале,чак да ги съжали човек,горките.
8
Мале,мале,чак да ги съжали човек,горките.
9
Хора, да съберем малко помощ за тези влюбени! Не можем да ги оставим в такава дълбока мизерия! Да бъдем хора! По левче от всеки и гнездото ще цъфне. Мизерията им ме втресе! Да помогнем братя бългагари на силно нуждаещи се! Поне борчовете да им покрием. Как може да оставим такива родолюбци и работещи за нашия интерес хора да тънат в мизерия?
10
Не разбирате ли, Българи, че безконтролната система на властите ражда коупция. Само народен контрол над всеки получаващ държавна плата ще ще накара престъпниците да бягат от постове и власт. Конституцията трябва да се промени и да въведе народен контрол над всички власти. Народът да назначава и да гони, а не измамната олигархия.
11
Жал ме хваща от беднотията в която живеят Манолова и Найденов . Жена ми се скъса от плачене , два пъти ме пуска до супера ,за да и взема сълфетки , да бърше сълзите си , но втория път ударих на камък - сълфетките свършили , направих скандал на продавачката ,а тя горката безпомощно вдига ръце и казва „„„ Какво да правя господине ,като беднотията на Манолова разплакала целия квартал и хората масово изкупували сълфетките “““““ . Сега най дефецитната стока в нашия град са сълфетките - даже чувам , че някаде се продават на черно . И така другарката Манолова разплака всички ни със своята бедност . И друго ; един фашист / разбирай десен избирател / се опита да каже , че Манолова ЛЪЖЕ и като го емнаха -щяха да го удавят със сълзи и само благодарение на бързата намеса на полицията бе спасен от удавяне . Молим ви другарко , друг път не ни РАЗПЛАКВАЙТЕ ТАКА . Ние знаем ,че всички комунисти сте БЕДНИЧКИ
12
Абе, дедо кьорав, да беше научил български бре - пишеш като мангал с второ отделение!
13
Пише се САЛФЕТКА има речник в нета. Иначе Ъ-то е прекрасна българска буква и звук и го няма в македонската азбука.
14
Цял живот ще си тънем в мизерия с тази ти позиция. За 135 хил/ лв. се повдига въпрос (просто политически), а за други се мълчи.. Справка - именията на Плевнелиев, Прокопиев Златев и др. Не е лошо да се преместиш в Искърското дефиле и да си гледаш Елисейна която милите на сърцето ти докараха до плачевно състояние
15
до 12 и 13 . А бе как дядо ви Йоцо да учи и научи Български след като му беше отказано да бъде записан в училище понеже баща му имал 54 овце две кози два вола един кон и една воденица и беше обявен от червените кхмери за фашист . И друго вие не знаете , че когато вземаха кхмерите земята и животинките на хората за да правят ТКЗС -та баща му на дядо ви Йоцо отказваше да им ги ПОДАРИ и затова беше жестоко пребиван и в последствие БЕЛЕНЕ . И все пак ме записаха в училище но не знаете какви унижения от учители и съученици съм понасял . Сам се обучавах и така до сега . А вие червени умници сигурно сте расли в саксийки
16
изказа се неподготвен: дядо на хехе-то имаше много повече - гражданин с три къщи, гори, дюкяни, зем. земи-влагал пари човека, а детето му се учило и изучило до виХше без проблеми, че и като се родило царчето - оня ден 80 лазарника, му дигнали успеха с 1.Фашизма е друга бира.
17
Красен Кралев е обявил в новата си декларация пред Сметната палата, публикувана преди дни, че е едноличен собственик на къща в Драгалевци с цена на придобиване от 528 979 лв.
18
А свети ББ-безсребърник колко ще остави в наследство на дъщеря и внуче ?
19
За такъв "пиклив" имот и 30 000 лева няма да дам! Който иска - да дава!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Кандидат-кмет чака в кабинета си резултатите от изборите. Съобщават му, че е избран. Той грабва телефона и бърза да зарадва майка си:
- Мамо, избраха ме!
- Браво, моето момче! Да не лъжеш?
- Мамо, не почвай и ти...