Бащата на пияното 6-годишно момиченце изпаднал в истерия, че може да загуби детето си

ЧАС ПИК

Бащата на пияното 6-годишно момиченце изпаднал в истерия, че може да загуби детето си

9010
на 29.11.2014
Бащата на пияното 6-годишно момиченце изпаднал в истерия, че може да загуби детето си
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бащата на 6-годишното момиченце, което снощи бе прието в бургаската болница с алкохолно натравяне, бягал с нея на ръце и крещял: "Спасете детето ми, моля ви!". Семейството било толкова притеснено за живота на дъщеря си, че от шока не успели да обяснят по никакъв начин както точно се е случило с изпадналото в безсъзнание дете, пише Флагман.

препоръчано


Лекарите от Спешното веднага поели момичето и започнали стомашни промивки и венозна интервенция. Била включена и на кислородно дишане. Това обясни пред журналисти днес д-р Димче Миладиновски. 

"Ако родителите се бяха забавили възможността от неврологичен дефицит беше голяма, както и възможността от настъпване на смърт", каза още той. 

По време на срещата с медиите се разбра също, че късно снощи, след този инцидент, в бургаската болница е постъпило и 12-годишно момиче, което е употребило голямо количество уиски. 

И двете деца са сравнително добре към този момент, настанени са в отделението по педиатрия. 

Очаквайте подробности!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК