Коментари

БЕЗСИЛИЕТО НА ТЕМИДА! Прокуратурата с немощен опит да измие срама за КТБ - не може да пипне банкера-беглец Цветан Василев и опря до жена му

Само в ПИК
БЕЗСИЛИЕТО НА ТЕМИДА! Прокуратурата с немощен опит да измие срама за КТБ - не може да пипне банкера-беглец Цветан Василев и опря до жена му
Дата
Дата
18259
Коментари
16
БЕЗСИЛИЕТО НА ТЕМИДА! Прокуратурата с немощен опит да измие срама за КТБ - не може да пипне банкера-беглец Цветан Василев и опря до жена му

Родната прокуратура е на път да надмине италианската мафия - но не по справедливост, а по удряне на по-крехките и беззащитните, което не се прави дори от Коза Ностра. Като не можа да си свърши работата и да докопа издирвания банкер за фалита на КТБ Цветан Василев, защото от Сърбия отказват екстрадицията му, погна съпругата му Антоанета Василева. Имала къща в Швейцария, която купила с пари, дарени от мъжа ѝ.

Голямо престъпление - най-близкият ти човек ти дарява пари и ти купиш къща с тях. Не че я защитавам, но все пак щом разследващите са установили, че парите са на банката - да си ги търсят от банкера. Защо ги търсят от жена му, че чак и заповед за арест са й издали. Като че ли една съпруга, ако е нормален човек (а не Юлияна Плевнелиева, например), е морално да застане срещу мъжа си и да го топи пред властите.

Все пак Антоанета Василева не е някаква силиконка и златотърсачка, а уважаван преподавател във висше учебно заведение. И когато преди N-броя години се е омъжвала на Василев, явно е била искрена, обещавайки, че ще му е вярна "в радост и тъга". И сега заради това пада жертва на злостни поръчки, целящи да уязвят мъжа й.

Като че ли прокуратурата е изловила всички наши престъпници и само съпругата на Цветан Василев й разваля репутацията и е задължително да се тръби и да се злорадства, че й е издадена заповед за арест. Т.н. Братя Галеви например от години се скитат по широкия свят, пък не сме чули да са погнали жените им. Даже и кралските им имения и сметките им с незаконни милиони не успяват да пипнат. Да не говорим за живеещите като кралици мутренски съпруги, които спокойно си харчат наследените милиарди като Мая Илиева, Дарина Павлова и Ангелина Димитрова. Последната даже се подигра със същата тази прокуратура, като осъди държавата в Страсбург, заради нескопосаните действия на обвинители и разследващи.

А сега се опитват да изкарат, че най-злостният престъпник в държавата е Антоанета Василева, затова трябва веднага да бъде арестувана. Тая жена обаче от три години стоически преживява толкова тежки неща покрай мъжа си, че заповедта й за арест може само да достави повод за злорадство на враговете й, но не и да я стресне. За сметка на това показва тежкото безсилие на прокуратурата по казуса КТБ, щом е стигнала до съпругите на ония, от които търси сметка. По-добре ще е да заимства поне едно правило от италианската мафия - там няма ненаказани провинени.

Още по темата
СГС призна Антоанета Василева за невинна
Часовник
11:33
Софийски градски съд призна за невинна Антоанета Василева бивш секретар на Националната комисия за борба с трафика на хора. Прокуратурата е поискала общо 3 години условно, съобщиха от СГС....
Напиши коментар »
(16)
2
прави ви чест, това е непопулярно мнение.
3
Истината е,че няма прокуратура а има цацаратура назначена от мутра.Това е положението.
4
Абе,ПИК,нещо да не сте се объркали случайно???????? Много рЕзко обърнахте посоката. Или има уловка.....................
5
КТБ беше фалирана от Пеевски и Цацаров. Да ги закопчаят докато са още в страната.
6
Г-жо Мастагаркова, според нашите закони, дълговете се търсят от роднини и наследници, ако не могат да се платят от длъжника.
7
Всички мълчат за 3,5 милиарда от бюджета за гарантиране на влоговете,а няма пари за пенсии и заплати.Питам,кога банките ще съберат тези пари и ги върнат на народа?
8
МНОГО ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ! Само да обясня на хората, не на платените журналисти. Tази госпожа- съпруга има огромни собствености на нейно име. Разследващите органи са доказали, че това са скрити схеми и покупки с пари от КТБ, т.е. с пари на вложителите. Доказано е, че "платените им данъци" също са с пари от КТБ през множество схеми, където това "мило" семайство да изглежда читаво. Ако сте стигнали дъното и не изкарвате пари от статиите ви, има различни форми на доход. Този доход обаче е за кратко и ще спра да ви чета!!!
9
Е поне един от фамилията да успеят да го гепят!
10
Пълен фарс е всичко. Не е нормално вече 4-та година ще стане от както рухна КТБ и да няма нито един изправен пред съда. За осъдени не говорим даже. А основният организатор на схемата за източване на спестяванията на вложителите – Цветан Василев даже и не се укрива. Просто не можем дори да го доведем в България. Е това прокуратура ли е?
11
Цялата тази история заприличва на сапунен сериал, разликата е само, че парите ги задигнаха наистина.
12
А, то и тя сигурно е в схемите. Василев определено я е посветил в тайството на банковите измами.
13
Айде няма нужда да я изкарвате света вода ненапита. Може да е има неопетнена репутация и да е уважавам университетски преподавател, но това не я оневинява. След като има доказателства, че е замесена в далаверите на мъжа си е редно да си понесе последствията. Ако наистина е невинна защо тогава се крие от закона?
14
Прокуратурата наистина не си върши работата и доказателство за това е факта, че 3 години след краха на пирамидата КТБ - фараон Цветан Василев все още е на свобода и живее като цар с откраднатите пари!
15
Да ги затварят всичките Василеви - измамници от класа! Скоро и дъщерята на Цветан Василев!
16
ВСИЧКИ ПО ГОРЕ ПИСАЛИ СА ИЗГОРЕЛИ ВЛОЖИТЕЛИ НАЛИ ПИК. А КАТО ВЗИМАХА ГОЛЕМИТЕ ЛИХВИ КЪДЕ БЯХА ЗАЩО ТОГАВА НЕ ТЪРСЕХА Ц ВАСИЛЕВ И СЪПРУГАТА МУ А СЕГА ЗАЩО ГИ ТЪРСЯТ. ВСИЧКИ СА БИЛИ ВЪВ СХЕМАТА ЩОМ СТЕ ВЗИМАЛИ ЛИХВИ НАД ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ОТ БНБ. ЦАЦАРОВ НИКОГА НЯМА ДА ЗАДЕЙСТВА ТОЯ ПРОЦЕС. ЗАЩОТО ВАСИЛЕВ НЯМА ДА СЕ ОСТАВИ ДА ГО ГАЗЯТ. ЩЕ ГИ ИСПЕЕ ВСИЧКИ И ТОГАВА БОЙКО ЦАЦАРОВ И ПОЛОВИНАТА ОЛИГАРСИ В ДЪРЖАВАТА ЩЕ СА ПОДСЪДИМИ. ЩЕЛИ ДА АРЕСТУВАТ ЖЕНА МУ. ДРЪН ДРЪН. ПОРЕДНИЯ РЕЗИЛ ЗА ЦАЦАРОВ И БОЙКО.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Вежди Рашидов
Вежди Рашидов
скулптор, бивш министър на културата
Става на: 66 години
Иван Вуцов
Иван Вуцов
бивш футболист, треньор
Става на: 78 години
Мирослав Найденов
Мирослав Найденов
бивш министър на земеделието
Става на: 49 години
Свилен Нейков
Свилен Нейков
треньор по гребане, бивш министър на спорта
Става на: 53 години

Справедливост: Тези, които крадат много, следят тези, които крадат малко, да не крадат много.