ГАЛЕРИЯ ШОУ

БЕСЕН ЕКШЪН! Ваня Червенкова вдигна луд скандал на сервитьорка

Само в ПИК
БЕСЕН ЕКШЪН! Ваня Червенкова вдигна луд скандал на сервитьорка
Автор: ПИК
Дата
Дата
14843
Коментари
3
БЕСЕН ЕКШЪН! Ваня Червенкова вдигна луд скандал на сервитьорка

Ваня Червенкова определено не може да се похвали с обноски, които да отговарят на претенциите ѝ.

Бизнес дамата вдигнала луд скандал на сервитьорка в столичен ресторант, и то за глупост. Момичето на няколко пъти объркало поръчката на Ваня и после горчиво съжалила. Червенкова така поставила на мястото ѝ обслужващата я девойка, че тя не могла да сдържи сълзите си и избухнала в рев, обясняват присъствали на грозната случка.

„Ваня не я е нагрубила, не я е и обидила. Посочи грешките в обслужването и й даде да разбере, че на масата не седи който и да е, а човек, който изисква уважение“, коментират очевидци на ситуацията. Според тях Ваня не е искала да обижда момичето и се почувствала неудобно, като видяла как го е разстроила, пише ежедневник.

Брадърката си е създала внушителен образ на бойна дама, с която е по-добре да не си имаш приказка на въпреки. В последните години "Желязната лейди" се трансформира не само външно, но и вътрешно. Бизнес дамата е успяла да развие качества като спокойствие, търпение и благост, които преди ѝ липсваха. След участието й във „ВИП Брадър“ много хора я заобичаха, но все пак продължават да гледат на нея със страхопочитание.

Още по темата
Специалист по отслабване №1 проф. Емилова в ексклузивно интервю пред ПИК и "Ретро" за чудовищата на трапезата! Диетоложката разкри неподозирани тайни на Ламбо и Ваня Червенкова!
Часовник
15:48
Проф. Людмила Емилова е  сред най-известните български диетолози. В нейната клиника за отслабване във Варна са стопили килограми над 43 000 пациенти – депутати, шоу певици,...
Напиши коментар »
(3)
1
Нагла буца лой с пари...
2
Електра, завиждаш и. Ако искаш и ти да си богат като нея, бръкни и в пърдилника и след пет минути може да събираш омазнени банкноти около себе си. Ще ги пуска като ротативка. Не искам благодарности за съвета. Обичам да помагам на идиоти.
3
комплексирана бедна душа с пари . да ходи да се моли , за опрощение на греховете си
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.