БЪЛГАРИЯ ДНЕС

БЗНС: Оставката на Ненчев не стои на дневен ред

Само в ПИК
БЗНС: Оставката на Ненчев не стои на дневен ред
Автор: ПИК
Дата
Дата
3100
Коментари
0
БЗНС: Оставката на Ненчев не стои на дневен ред

Заявяваме категоричната си подкрепа за водената от министър Николай Ненчев патриотична и в този смисъл евроатлантическа политика в сферата на националната сигурност.

Това се заявява в позиция на БЗНС, разпространена до медиите.

Приемаме като изключителен успех в упражняваната от него власт, подчертават земеделците и изброяват постигнатите от Ненчев цели - разбити корупционни схеми, категорична воля за разсекретяване на досиетата на комунистическото военно разузнаване, извършената геостратегическа промяна на ориентацията на България и връщането й в лоното на демократичния цивилизован свят и скъсване с евразийския проект, приемането на програмата за модернизация на армията в условията на надвиснали заплахи.

В този смисъл оставката му не стои на дневен ред за БЗНС.

„Заявяваме, че всяка атака срещу лидера ни и министър на отбраната приемаме като атака срещу всеки един от нас, срещу БЗНС и РБ. Даваме мандат на лидера ни да води преговори за намиране на ефективно решение и запазване целостта, силата и първоначалния смисъл на РБ”, заявяват от партията на Ненчев.

Още по темата
ПЪРВО в ПИК! Ненчев: Готов съм да подам оставка. Утре това ще се реши
Часовник
14:40
"Готов съм да подам оставка, ако политическата организация, която ме е излъчила я поиска. И това ще се реши утре", заяви министърът на отбраната Николай Ненчев. Той добави, че би се оттеглил от...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.