Бившият зам.-градски прокурор Роман Василев изригна: “ЦУМ гейт“ е провокация - атакуват главния прокурор Сотир Цацаров!

Само в ПИК
Бившият зам.-градски прокурор Роман Василев изригна: “ЦУМ гейт“ е провокация - атакуват главния прокурор Сотир Цацаров!
Автор: ПИК
Дата
Дата
4354
Коментари
2
Бившият зам.-градски прокурор Роман Василев изригна: “ЦУМ гейт“ е провокация - атакуват главния прокурор Сотир Цацаров!

„ЦУМгейт“ е атака срещу главния прокурор Сотир Цацаров. Винаги, когато прокуратурата е силна, се явява някаква провокация. Това обяви пред Би Ти Ви бившият заместник-градски прокурор Роман Василев.

„На първо място много емоция се влага в тази среща. Цацаров не е заложник на стола си в кабинета. Той сам избира къде да ходи. И какво става след тази среща. Говори само Сашо Дончев. Какво е това. Цацаров е преценил къде да ходи и къде не. Сега режисьори искат да вменят вина на главния прокурор“, обясни Василев.

„Слаба прокуратура защо да се атакува. Тя ще върши това, което й се каже. Съзнателно разделиха гилдията“, добави той.

Попитан дали новият правосъден министър Цецка Цачева ще е добра на поста, той каза: „Цачева е балансьор. Това е добре. В една такава система не може да се влиза като слон в стъкларски магазин.

Последните двама министри – Христо Иванов и Екатерина Захариева, се занимавах с реформи на звената, а не на законодателството. Имаше промени в законодателство, които скъсяваха пътя на съдопроизводсвото, но те ги минимазираха. Има текстове в НК, които са тотално остарели.“

Василев каза още, че не е адвокат на Цацаров, но в цялата тази сага около него има нещо нагласено.

Напиши коментар »
(2)
1
След като този корумпиран боклук, извърлен от съдебната система защитава Цацаров и Цецка значи последните двама със сигурност ще допогребят съдебната система и държавата...
2
прокуратура ако е силна,каква ли ще е слабата?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Бих искал да се оженя за вашата дъщеря.
- Достатъчно обезпечен ли сте, за да издържате семейство?
- Мисля, че да.
- Хубавичко си помислете, все пак ние сме 5 човека.