Бившият любовник на Волочкова обяви награда за главата на хакера, пуснал в нета креватните им изпълнения (СНИМКИ 18+)

Само в ПИК
Бившият любовник на Волочкова обяви награда за главата на хакера, пуснал в нета креватните им изпълнения (СНИМКИ 18+)
Автор: ПИК
Дата
Дата
25957
Коментари
0
Бившият любовник на Волочкова обяви награда за главата на хакера, пуснал в нета креватните им изпълнения (СНИМКИ 18+)

Бизнесменът Чермен Дзотов, от чийто телефон бяха откраднати интимни снимки от горещите му креватни изпълнения с известната в Русия балерина Анастасия Волочкова, обяви награда за дръзкия хакер. 

"Плащам 20 000 на този, който ми намери адреса на хакера, разбил телефона ми през март 2107 г. Полицията засега бездейства, ще подам заявление в прокуратурата, наел съм частен детектив, но допълнителна помощ няма да е излишна", написа осетинският бизнесмен в Инстаграм.

29-годишният Дзотов заяви, че историята с интимните снимки му е много неприятна. По думите му, той е автор на снимките, направил ги е за себе си, но след като телефонът му е бил разбит, те са били откраднати, а неотдавна - качени в мрежата. Дзотов отбелязва, че отношенията му с Волочкова отдавна са приключили, а интимните им срещи са били през 2015 г. По думите на осетинския мачо те са били най-често в дома на балерината.

"Смятам, че аз съм виновен за всичко - хакнаха моя телефон и затова поемам отговорността. Изпитвам огромно чувство за вина пред този човек", заяви екслюбовникът на Волочкова. 

Дзотов допълва, че в мрежата е можело да попадне и горещо видео от техните срещи, но за щастие, то не е публикувано.

Превод: ПИК 

Още по темата
Отнемат детето на руска примабалерина заради проституция
Часовник
01:49
В живота на примабалерината на руската сцена Анастасия Волочкова настъпва мрачен период. Освен гръмките скандали с колегите и мимолетните й връзки, които запълват страниците на жълтите вестници,...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

– Петьо, имаме ли друг шампоан?
– Не! Защо ти е? На този какво му е?
– Ами тук пише за суха коса! Аз моята коса вече я намокрих…