Бившият президент на САЩ Барак Обама бе отхвърлен като съдебен заседател

Само в ПИК
Бившият президент на САЩ Барак Обама бе отхвърлен като съдебен заседател
Автор: ПИК
Дата
Дата
2713
Коментари
1
Бившият президент на САЩ Барак Обама бе отхвърлен като съдебен заседател

Бившият американски президент Барак Обама не намери място в съдебното жури на съд в Чикаго, в което получи покана да участва, съобщава  CNN.

В информацията се отбелязва, че Обама се е явил в сградата на съда в Чикаго, за да премине през стандартното събеседване за да бъде включен сред съдебни заседатели.

В крайна сметка обаче бившият президент не попаднал сред избраните за членове на журито, след което той официално е бил освободен от качеството си на съдебен заседател.

Отбелязва се, че пристигането на Обама в съда предизвикал напрежение в сградата. Останалите кандидати за съдебни заседатели активно снимали Обама с телефоните си, а някои от тях дори се сдобили и с автограф.

Превод и редакция: ПИК

 

Още по темата
Американският президент обяви края на здравната реформа на предшественика си Барак Обама
Часовник
00:42
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви вчера, че знаковата здравна реформа на предшественика му Барак Обама и разширяването на американската здравноосигурителна система вече не съществуват, след...
Напиши коментар »
(1)
1
Всички комунистически, отбележете комунистически а не социялни здравни програми водят ди икономически фалит! Обама, който по същество си е един неуспял "Робин Худ" се провали в здравната реформа тотално. Там става такова крадене от болниците, че нашите лекари изглеждат, като малки гаврошовци.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Не ме правете на луд, аз да не падам за първи път от Марс!”
(Военен)