Бившият премиер на Република Ирландия: Преговорите за Брекзит ще се провалят

Само в ПИК
Бившият премиер на Република Ирландия: Преговорите за Брекзит ще се провалят
Автор: ПИК
Дата
Дата
2955
Коментари
0
Бившият премиер на Република Ирландия: Преговорите за Брекзит ще се провалят

Бившият министър-председател на Ирландия Джон Брутън заяви, че е много вероятно преговорите за Брекзит да се провалят, пише Evening Standard. Причината за това е липсата на време, както и недостатъчната предварителна подготовка на Лондон, посочи бившият премиер. Брутон разкритикува и външният министър Борис Джонсън, който според него „прави каквото и да е споразумение абсолютно невъзможно“. 

Коментарът е направен в четвъртък, след като стана ясно, че след петия кръг от разговори, все още няма съществен напредък по Брекзит. 

Още по темата
Дейвид Дейвис: Великобритания е подготвена за евентуален провал на преговорите за Брекзит
Часовник
04:04
Дейвид Дейвис, британският министър преговарящ за Брекзит, заяви във вторник, по време на годишната конференция на Консервативната партия, че Великобритания е подготвена за евентуален провал на...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Една бабичка тръгнала на гроба наа мъжа си, но забравила къде е парцелът. По едно време видяла гробаря, който бил подпийнал.- Момче, кажи ми къде е парцел 46? Той я изгледал и казал: - Вие като си не помните местата, що ставате и само се разхождате...