"БИГ БРАДЪР" НАГЛАСЕН! Бутат Коцето на финал за сметка на любимеца на народа Джино Бианкалана (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

"БИГ БРАДЪР" НАГЛАСЕН! Бутат Коцето на финал за сметка на любимеца на народа Джино Бианкалана (СНИМКИ)

76831
на 11.12.2017
БИГ БРАДЪР НАГЛАСЕН! Бутат Коцето на финал за сметка на любимеца на народа Джино Бианкалана (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Двама се карат, трети печели! На този принцип се пече победата на Константин в сезона "Биг Брадър Most Wanted", чийто финал е тази вечер, говори се упорито из светските среди. Чалгаджията се точи за първото място за сметка на истинския любимец на народа - Джино Бианкалана. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Великите комбинатори от Нови хан готвят поредната си манипулация, а дюшеш им дойде скандалът, заформен не без дейната помощ на самия Биг Брадър, между Джино и ямболлията Динко Вълев. В последните дни на шоуто Супер Ганьо отправи жестоки обвинения към бизнесмена от Чикаго - обвини го в кражба на 100 хил. долара от бившата му жена. С нападки, за които обаче не извадиха доказателства, се включиха от Америка и българските емигрантки Христина Гоцева, на чието семейство преди години Бианкалана наема апартамент и го обзавежда с мебели и техника от дома си, и Теменужка Колева - арестувана от ФБР за измами с кредитни карти в особено големи размери. 

Междувременно сестрата на Вълев, Таня Вълева, бе разобличена от двама души, че е предлагала пари на българи в Америка, за да лъжесвидетелстват срещу Бианкалана. Вместо Динко да избоде очите, той изписа веждите на съквартиранта си и след целия този заговор народът зае страната на Бианкалана. От петък насам фейсбук-страницата на шоуто ври и кипи с коментари в защита на победителя от "ВИП Брадър 2015", което е красноречив знак кой е истинският любимец на зрителите.

Въпреки това обаче продуцентите се гласят да добутат до първото място Константин, който спечели първия звезден сезон. Мълви се, че победата му е обещана още преди началото на формата. Неслучайно нито веднъж чалгаджията не бе показан по телевизията в лоша светлина, не се забърка в нито един скандал, ще рече човек - Константин е света вода ненапита.

Истината обаче е била съвсем друга, коментират съквартиранти, напуснали вече предаването. Изпълнителят рядко е бил трезвен, но целенасочено пиянските му изпълнения не са показвани. Освен това неведнъж в алкохолно опиянение Константин се тупал в гърдите, че е "победител по договор". 

Луна, която бе отстранена принудително от предаването преди седмица, на последните номинации с нейно участие в живото излъчване имаше смелостта да обяви, че Константин е алкохоликът в Къщата, а не Дебора, която изтрая само седмица. В предаването на Гала миналата седмица тя направо още едно интересно разкритие - заяви, че Константин лично й е признал, че е наркоман. Този техен диалог, естествено, също не бе излъчен. 

По-рано тази вечер в страницата на предаването в социалната мрежа пък се появиха видеа за всеки един от шестимата финалисти. Доста тенденциозен анонс се появи над видеото за Бианкалана. Той гласи: Бианкалана влезе за втори път в Къщата със сериозна заявка и неминуемо се превърна в тема номер едно сред Съквартирантите, заради хилядите обвинения, които получи по свой адрес". Последното няма как да не се набие на очи - последен напън да се втълпи на зрителя, че техният фаворит е обвит в мистерия...

В същото време, ето какво гласи анонсът над видеото за Константин: "Неведнъж се доказа като душата на компанията в Къщата. Певецът за пореден път разкри характера си и очарова всички, но това далеч не означава, че не трябваше да премине и през провокативни препятствия по пътя си към успеха в играта".

Успеха в Играта? Биг Брадър май обяви победителя още преди финала!

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 19 март САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 19 март
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК